› 
 › 
24.11.2014

Cara Delevingne ve Pharrell'in Chanel işbirliği

Her sezon farklı bir başarıya imza atan Karl Lagerfeld bu sefer Chanel’in ikonik ceketinin tarihini anlattığı filmde ünlü manken Cara Delevingne ve popüler şarkıcı Pharrell’i buluşturdu.

Gün geçmiyor ki Karl Lagerfeld Chanel için yepyeni bir projeye imza atmasın! Şu anda dünyanın en popüler mankeni olma unvanını elinde tutan Cara Delevingne ve geçtiğimiz yıl "Happy" adlı şarkısıyla tüm dünyayı mutlu etmeyi başaran Pharrell Williams, Lagerfeld’in yeni projesinde yer alıyor.

Cara Delevingne ve Pharrell'in Chanel işbirliği

cara delevingne pharrell williams karl lagerfeld chanel reklam unlu

Reincarnation adını taşıyan filmde Pharrell ve Cara Delevingne, yeniden yorumlanmış bir Sindirella hikayesinden çıkmış gibiler. Chanel’in ikonik ceketinin hikayesinin anlatıldığı filmin müziğini de Pharrell’e ait. "CC The World" adını taşıyan şarkıyı Cara ve Pharrell birlikte seslendiriyor.

Büyük merakla beklenen filme ait ilk fragman 24 Kasım'da yayınlandı. Filmin tamamını izlemek için beklediğimiz gün geldi.

İşte Chanel’in ikonik ceketinin tarihinin anlatıldığı, ünlü manken Cara Delevingne ve popüler şarkıcı Pharrell’i buluşturdu film:


Filme ait ilk fragman da şöyleydi:


cara delevingne pharrell williams karl lagerfeld chanel reklam unlu 3


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER