› 
 › 
10.10.2019

Ceren Ocak İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonu

Ceren Ocak İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonunu, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 9 Ekim Çarşamba günü Zorlu PSM'de sundu.

8-11 Ekim tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, Ceren Ocak İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu da podyumdaki yerini aldı.  Yeni sezon tasarımlarında ilhamını festival ruhundan alan tasarımcı, koleksiyonundaki özel parçalarla özgür, stiline güvenen ve sıradanlıktan uzak kadınlara hitap ediyor.
 
Ceren Ocak


Festival ruhunu yansıtan oversize ve asimetrik kalıpların, deri örme bodysuit’lerin yanı sıra, deniz kabukları ve deri püsküllerle işlenmiş parçaların ön planda olduğu ve 20 look’tan oluşan yeni koleksiyonda ipek, deri, keten ve poplin gibi kumaşlar kullanılıyor.

Ceren Ocak ss2020 koleksiyonÖzgür ruhlu kadınların festival stillerini en iddialı şekilde yaratmak ve müziğin ritmine ayak uydurmak için tasarlanan parçalarda mint, beyaz, bej, turuncu, hâkî ve taba gibi natürel bir renk paletine etnik desenler ve modern kesimler eşlik ediyor.

Koreografisini Öner Evez’in, styling’ini Oğuz Erel’in üstlendiği Ceren Ocak İlkbahar/Yaz 2020 defilesinin saç tasarımı L'Oréal Professionel, makyajı ise M.A.C’in profesyonel makyaj artistleri tarafından yapıldı.

Bu özel defileye katılan isimler arasında Oğuzhan Koç, Duygu Özaslan, Dila Tarkan, Nur Bilen Yavuzer, Itır Esen, Burak Yörük, Bestemsu Özdemir ve Öykü Baştaş gibi ünlü isimler yer aldı. 

Koleksiyonda dikkat çeken tüm parçaları foto-galerimizden inceleyebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2