› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.02.2014

Chanel 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Dubai'de

Karl Lagerfeld Chanel'in 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu Dubai'de yapacağı bir defileyle tanıtacağını açıkladı. Ünlü tasarımcı bir kez daha çok konuşulacak bir şova imza atacak gibi görünüyor!

İki ana koleksiyon arasında tanıttığı Cruise koleksiyonları için her seferinde farklı bir destinasyon seçen Karl Lagerfeld bu kez Dubai'yi seçti. Ünlü tasarımcı 13 Mayıs'ta tanıtacağı koleksiyonunun hazırlıklarını da hızlandırdı. Dubai'nin modern mimarisinden etkilenerek böyle bir karar aldıklarını açıklayan moda evi,2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla farklı kültürleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Chanel 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Dubai'de

Koleksiyon hakkında hiçbir ip ucu vermeyen Lagerfeld, Dubai'de yapacağı şovla dikkatleri 2014 yılının sonunda bitirmeyi planladığı moda adasına çekmek istiyor. "La Isla Mode" isimli adada Orta Doğu'nun en lüks alışveriş noktasını kurmak isteyen Karl Lagerfeld, yapının temellerini 2010 yılında atmıştı. Amerika, Avrupa ve Asya'dan sonra Arap Yarımadası'nı da fethetmeye kararlı gibi gözüken modanın ilahı koltuğunu kimseye kaptırmamaya kararlı gibi görünüyor.

### FOTOGRAF METNI ###


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER