› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.10.2016

Cihan Nacar'dan cesur kadının hikayesi

Cihan Nacar, cesur ve güçlü kadınların hikayelerinden ilham alarak tasarladığı "Self-Reliance" koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da sundu.

Cihan Nacar, 2017 İlkbahar-Yaz "Self-Reliance" koleksiyonunda; gücünü özgüveninden alan, cesur ve güçlü kadınların hikayesinden ilham alıyor.


Cihan Nacar 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.


Bu sezon şehirli kadından yola çıkan Cihan Nacar, maskülen ve özgür kadınların çizgisini koleksiyonuna taşımış. Styling'i Ceylan Atınç tarafından yapılan ve ünlü topmodel Tülin Şahin’in de yer aldığı defilede, 40 parçadan oluşan bu özel koleksiyon tanıtıldı. Koleksiyonda cut-out kesimlerin ve sıradışı kalıpların, geometrik desenler ve 3 boyutlu detaylarla bir araya geldiği görülüyor. Laminasyon kumaşların, lazer kesimlerin ve el işçiliklerinin öne çıktığı 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, içinde birçok yeni kumaş çeşidini de barındırıyor.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Zarif ve feminen kadının yansıması: ASLIALEV
Güçlü ve feminen kadınlardan ilham alarak tasarımlarını oluşturan Aslı Doğan ve Alev Borançılı ile Pudra.com olarak keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

​Bahar Korçan: Tek güç sevgi
Türk moda sektörünün duayen isimlerinden tasarımcı Bahar Korçan, “Toz” adlı 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası'ndan sundu.

Lug Von Siga'dan çarpıcı koleksiyon
Lug Von Siga, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2017 İlkbahar-Yaz sezonu kapsamında defilesini gerçekleştirdi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2