› 
 › 
06.10.2017

Crocs'a Balenciaga Dokunuşu

Balenciaga'nın tasarımcısı Demna Gavasalia Crocs'u farklı bir şekilde tasarlayarak rahatlıkla şıklığı bir araya getirdi !

Balenciaga ile yapmış olduğu iş ortaklığının sonucunda yeni tasarımıyla Londra Moda Haftası'nda karşımıza çıkan Crocs, podyumun en çok konuşulan parçalarından biri olmayı başardı. Dış görünüşü birçok insan tarafından beğenilmese de rahatlığı herkes tarafından kabul edilmiş olan Crocs'u Balenciaga'nın tasarımcısı Demna Gavasalia, 10 cm platform ekleyerek yeniden tasarladı.

Crocs'a Balenciaga Dokunuşu

crocs
Daha önce de Christopher Kane'nin de üzerinde çalışmış olduğu Crocs bu sefer Balenciaga dokunuşuyla karşımıza çıktı.

Bu ilginç ayakkabının tasarımcısı Demna Gvasalia, "Hafif ve tek parça olan ayakkabı geleceğe yönelik üretildi. Örneğin, tek parça olduğu için daha sonraki yıllarda 3B yazıcılarla evde basılabilecek" dedi. 


Crocs'un küresel ürün pazarlama sorumlusu Michelle Poole ise "Balenciaga bizimle çalışmak istediğinde, tasarımları ve kalıp yetenekleriyle birlikte neler yaratabileceğimizi merak ederek işe başladık" dedi.

2018 yılında çokça karşımıza çıkacağa benzeyen yeni Crocslar Balenciaga’nın mağazalarında ve web sitesinde satışa sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER