› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2011

DKNY Jeans 2011 İlkbahar Yaz

Yeni, vintage ve türünün tek örneği olma olgularını bir araya getiren DKNY Jeans, 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile şehir hayatını kutluyor.

DKNY Jeans yeni sezon koleksiyonunun ilhamını Manhattan'dan alıyor. Şehir hayatının tüm dinamiğini tasarımlarına yansıtan DKNY, 2011 İlkbahar Yaz sezonunda oldukça yenilikçi, farklı ve çekici...

DKNY Jeans 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.




Kumaşlar özellikle eskitilmiş: T-shirtler’in kenarları yırtık, dikişler yıpranmış ve bükülmüş...

Vintage Industrial denim otantik dokunuşlarla gerçek bir uğraşıya dönüşüyor ve geri dönüşümlü ipliklerle, metalik pas yıkama, damlayan boya etkileri ve metal donanım süslemeleri endüstriyel yanını ilave ediyor.

Kirli yıkama denim kumaşlar, fikrini Hudson Nehri’nden alıyor.

Gösterişli sentetik kumaşlar ve deri kaplı kumaşlar, büzülmüş ve çatlak kumaşlar dokunsal ölçüler kazandırırken, ışık ve hareketin oyununu zenginleştiriyor.








Beklenmedik oranlar ve eşleştirmeler çok sayıda görülüyor – dokuma kumaşla örmenin birleşmesi, saf pamuklarla birleşen transparan kumaşlar yoğunluğu hafifletiyor.

Waterproof özellik kazandıran yağ ile yapılan kaplamalar kirli beyaz ve beyazlatılmış denim kumaşlarla yan yana geliyor. Bol kesim parkayı buruşuk ipekten mini bir etekle, askeri tarzda pelerinlerle ve boyfriend şortuyla deneyin, ya da skinny jeans’ininizin üstüne hoş drapeli ajurlu bir kazak seçin.

Asimetrik fermuarlar, apoletler ve çıtçıtlar biker elbise ve ceketleri daha sert bir görünüm kazandırıyor. Kargo cepler ultra kısa eteklerde ve askeri pantolonlarda dikkat çekiyor. Bele bağlanan urban tarzı kemerler plili elbiselere hacim kazandırırken aynı zamanda işçi tulumu havasını veriyor. Grafikler; bazen büyük çiçek desenleri, bazen suluboya fırçası darbesi ya da belirsiz logolarda kendini gösteriyor.



Ya erkekler?
Erkek giysileri denim kumaşını sokak ve askeri referanslarla birleştiren modern, kırışık katlardan oluşuyor. Buruşuk Tyvek ceketler ve solmuş siyah hakim yakalar uzun yıllardır giyildiklerini düşündürüyor. Özel yağ ile kaplanan su geçirmeyen montlar ve boyanmış Oxford gömlekler su temasını devam ettiriyor. Parçalı trençler, yıkanmış denim kumaşlar ve dar paça kargo pantolonlar “test edildi ve onaylandı” temasını vurguluyor.
Etiket: moda, stil, dkny jeans
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2