› 
 › 
Pudra.com 12.09.2012

Elie Tahari’den eklektik ikonik koleksiyon

Keskin çizgiler ve tekno kumaşların nostaljik yolculuğundan esinlenerek yaratılan Elie Tahari’nin 2012-2013 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu’nun retro tasarımları Harvey Nichols, Brandroom ve Mono Brand mağazalarında soluk kesiyor.

Maskülen dirilişi feminen hatlara yansıtan ünlü tasarımcı Elie Tahari, uyumlu zıtlıkların hükmettiği sıradışı koleksiyonunda esrarengiz kadınını futuristik dengelerle baştan yaratıyor.

Elie Tahari’den eklektik ikonik koleksiyon





Deri kumaşların materyallerle flörtünü yeni sezonda vurgulayan marka, her yaş grubundaki kadına hitap ediyor. Kürklerin ihtişamını boyun dekoltesinde buluşturan Elie Tahari, kışın soğuk etkisini kadının pürüzsüz vücudunda ortadan kaldırıyor.

Sezonda yeni bir çığır açan şal desenli pantolon ceket takımlarn, dev paltolarla kombinasyonu koleksiyonun ruhunu okşuyor.

Metalik renkli kalem etekler, elektrik mavisi zengin yüzeyli deri ceketler ve peplum bluzların kusursuz birlikteliği ise Elie Tahari kadınının gücünü simgeliyor.

Klasik bluzların sigaret pantolonlara eşlik ettiği lüks siluet bir sonbahar masalının baş kahramanları olarak sezonu karşılıyor.











Harvey Nichols Istanbul
Kanyon Alışveriş Merkezi
Levent - İstanbul
Tel : 0 212 319 11 00

Harvey Nichols Ankara
Kentpark Alışveriş Merkezi
Çankaya – Ankara
Tel: 0 312 219 93 49


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER