› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.04.2011

En yeni trend: Blok renkler 2011

Yeni sezonun en dikkat çeken ve en yeni trendi: Blok renkler. Canlı renklerin birbiriyle kombinlendiği bu enerjisi yüksek trende göz atmaya ne dersiniz?

Blok renkler, 2011 İlkbahar Yaz modasına hızlı bir giriş yaptı. Moda haftalarında podyumlarda çeşit çeşit kombinlerini gördüğümüz blok renkler, biraz çılgın gibi dursalar da günlük hayata rahatlıkla uygulanabilirler.

En yeni trend: Blok renkler 2011

Blok renk trendini iddialı ve zor bulabilirsiniz. Elbette bu tür dikkat çekici renkleri bir arada kullanmak riskli. Ama renkleri doğru kullandığınızda bir o kadar çekici ve şık görünmeniz de mümkün. Peki, bu renkleri nasıl bir arada kullanacaksınız?

Blok renk trendinin can alıcı noktası, birbiriyle uyumsuzluğu bilinen renkleri birlikte uyumlu bir şekilde kullanmaktır. Pembe ve kırmızı, turuncu ve kırmızı, turuncu ve pembe, yeşil ve mavi gibi... Bu uyumsuzluk içinde uyum yakalamak için aynı parlaklık seviyesindeki tonları birbiriyle uydurmalısınız.



Blok renk trendine uygun giyindiğinizde, saçlarınızın ve makyajınızın natürel olmasına dikkat edin.



Çanta ve ayakkabılarda blok renk trendine uyum sağladı. Renkli çanta ve ayakkabıları düz renk kıyafetlerle kullanın.



Çok fazla renkten hoşlanmıyorsanız, blok renkleri sadece aksesuarlarda kullanın ya da renkli giysinizi klasik bir blazer ceket ile tamamlayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER