› 
 › 
20.03.2018

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 başlıyor!

27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ile moda severler için 4 gün sürecek moda maratonu başlıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2018, 27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de! 

Fashion Week Istanbul 2018 başlıyor!
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 11. sezonu 27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşiyor. 4 gün sürecek moda maratonunda katılımcı marka ve tasarımcılar 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını sergileyecekler.
 
32 marka ve tasarımcının yer alacağı Mercedes-Benz İstanbul Moda Haftası’nda Zorlu PSM’de 17 defile, 6 mini defile, 4 sunum da Studio alanında sergilenecek.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 programı
Londra, New York, Milano ve Paris'ten sonra sıra tabii ki İstanbul'da! 27 Mart'ta başlayacak olan Mercedes Fashion Week İstanbul programı tam liste olarak Pudra.com'da!
 
Bir diğer yandan, her sezon olduğu gibi bu sezon da koleksiyonlarını Zorlu PSM alanı dışında ve kendi showroom’larında sergilemeyi tercih eden tasarımcılar da olacak. Bahar Korçan Nişantaşı’ndaki yeni butiği Bahar Korçan Stories’de; Gül Ağış, Pera Palace’ta; Raşit Bağzıbağlı, Shangri-La Bosphorus’ta Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonlarını sunacak.
 
Belma Özdemir defilesini Oceans of Noise grubu ile açacak

28 Mart Çarşamba akşamı Belma Özdemir, defilesine, Sertab Erener ile eşi Emre Kula'nın birlikte kurduğu Oceans of Noise grubu performansıyla başlayacak.
 
Mercedes-Benz - Belma Özdemir
 

29 Mart Perşembe akşamı Tuvanam podyumunda ise Çağla Şikel izleyenlerle buluşacak. Aynı gün Cihan Nacar defilesinde podyumda top model Tülin Şahin yürüyecek. Aynı defilede Şahin’e ek olarak Merve Özbey de performansıyla podyumda olacak.
 
30 Mart Cuma günü Mert Erkan’ın defilesinde de Sema Şimşek ve Tuğçe Sarıkaya yürüyecek.
 
Fotoğraf: @le21emeEtkinliğin marka ve tasarımcılar için ticari ayağını temsil eden The Core, 28-29 Mart tarihleri arasında kapılarını açacak ve MBFWI katılımcısı marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonlarını gerek Türk, gerekse uluslararası satın alma sorumlularıyla buluşturacak.

50 kişilik bir basın, sokak stili fotoğrafçısı ve influencerdan oluşan yabancı davetli topluluğu da MBFWI'yi İstanbul'da takip edecekler. Dünyaca ünlü sokak stili fotoğrafçısı, @le21eme Instagram hesabının kurucusu Adam Katz Sinding de MBFWI'nin davetlisi olarak İstanbul'a geliyor.
 
Etkinliğin 11 sezondur isim sponsoru olan Mercedes-Benz, Sonbahar-Kış 2018 sezonunda geride bırakılan 10 sezonu onurlandıran bir koleksiyon kitabı sunuyor. Geçtiğimiz beş yılın en unutulmaz anları, katılan tasarımcıların defile ve sunumlarını yaratıcı fotoğraflar eşliğinde bir araya getiren “Story of X Seasons” isimli bu kitapla Mercedes-Benz, 11. sezonunu görkemli bir biçimde karşılıyor ve Türk moda tarihinin ortak belleğini bir koleksiyon kitabına sığdırıyor.
 
Mercedes-Benz’in 2018’de defilesini sunacağı marka Sudi Etuz oldu
 
Mercedes-Benz - Sudi Etuz

 
Dünyanın en prestijli moda haftalarıyla farklı işbirliklerini 20 yıldan uzun süredir sürdüren ve bu moda platformuna 5 yıl önce İstanbul'u da ekleyen Mercedes-Benz, bu sezon da kendi seçtiği bir tasarımcının defilesini sunacak.
 
Geçtiğimiz sezonlarda Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Özlem Kaya, Zeynep Tosun, Gül Ağış (Lug Von Siga), Hande Çokrak (Maid in Love), Gülçin Çengel, Mehtap Elaidi, Bahar Korçan, DB Berdan ve Başak Cankeş (Bashaques') defilelerini sunan Mercedes-Benz, bu sezon da tasarımcı Şansım Adalı’nın markası Sudi Etuz‘un defilesini sunacak.
 
Buna ek olarak Mercedes-Benz, uluslararası moda değişim programı kapsamında DB Berdan'ın İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de götürmüştü. Bu sezon da Gürcü modasının önde gelen temsilcilerinden Atelier Kikala ilk defa MBFWI'ye konuk olarak koleksiyonunu İstanbul'da sunacak.
 
Etkinlik ana sponsorlarından Samsung, yeni Galaxy S9 telefonunu MBFWI kapsamında özel bir proje ile sunacak: Türk moda sektörünün duayen isimlerinden fotoğrafçı Tamer Yılmaz MBFWI'nin gizli kahramanlarını Samsung Galaxy S9 ile fotoğrafladı ve ortaya heyecan verici bir sergi çıktı. 26 Mart akşamı gerçekleşecek lansman etkinliğinde moda severler, MBFWI'ye 10 sezondur emek veren isimleri Samsung Galaxy S9'un objektifinden keşfedecek.
 
Mercedes-Benz bu sezon Zorlu PSM'de yer alan MBFWI alanında üçüncü nesil CLS'yi sergileyecek. Mercedes-Benz tasarım felsefesini yansıtarak bir coupé otomobilin şıklık ve dinamizmini bir sedanın konfor ve fonksiyonelliğiyle birleştiren, spor ve dinamik bir karakterin altını çizen yeni CLS duyuları harekete geçiriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER