› 
 › 
Pudra.com 18.03.2013

Forever New'den egzotik bir yaz

Forever New, 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki içinizi ısıtacak parçalarla sizi egzotik bir yolculuğa çıkarıyor.

Forever New, 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonuyla yeni sezona, renkli ve bir o kadar cezbedici tasarımlarla giriyor. Mevsim meyvelerinin capcanlı renkleriyle buluşan koleksiyondaki ipek görünümlü elbise, etek, bluz ve gösterişli aksesuarlar baharda ılık bir karnaval rüzgarı estiriyor.

Forever New'den egzotik bir yaz

Koleksiyondaki gök mavisi, nane yeşili ve limon sarısıyla tasarlanan ipek görünümlü modeller ferahlatıcı bir hava yaratıyor. Floral desenlerin etkisi altında olan bluzlar, elbiseler ve etekler Uzakdoğu çizgileriyle yeniden yorumlanırken güçlü ve iddialı bir görünüm sağlıyor.

Forever New 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.

Atlantis Koleksiyonu
Atlantik Okyanusunun derinliklerine batmış mitolojik bir ada olan Atlantis medeniyetinin sualtı dünyasından ilham alan Forever New’un Atlantis koleksiyonu mitolojik unsurları barındırıyor. Denizkızının güzelliğinden esinlenen ışıltılı okyanus temasında, kristal mavi, mint yeşili, parlak beyaz ve sarı dikkat çekiyor.

Koleksiyondaki elbiseler, etekler ve çantalar, parlak payet ve boncuklar ile süslenirken, derin mavinin kullanıldığı deniz desenleri ve ayna efekti ise göz alıcı şıklığın göstergesi oluyor.



Candy Crush Koleksiyonu
Forever New’un yeni sezonun ilk koleksiyonu olan ve şekerleme renklerinin yanı sıra süsleme detaylarıyla yaratılan Candy Crush, feminen stilini, pudra rengi, su yeşili ve toz mavi tonlarının zengin kumaş seçenekleriyle renklendiriyor. Koleksiyonda danteller ve işlemeler, ışıltılı metalik detaylarla vurgulanırken, narin boncuk işlemeli yakalar boyunları süslüyor.

Koleksiyonu tamamlayan aksesuarlar arasında şekerleme renklerinde taşlı kolyeler ve küpeler bulunuyor. Pudra rengi topuklu ayakkabılar ve ışıltılı el çantaları, her kombinasyonu mükemmel bir biçimde tamamlayacak parçalar olarak koleksiyonda yerlerini alıyor.


Tropical Paradise Koleksiyonu
Forever New, Tropical Paradise koleksiyonu ile adeta bizleri tropik bir cennette heyecan verici bir kaçamak yapmaya çağırıyor. Çekimleri Avusturalya Hayman Island Resort’un kışkırtıcı ortamında gerçekleştirilen “Tropical Paradise” koleksiyonu, ılık ve egzotik dokunuşlarla baharı ısıtmaya hazırlanıyor.

Tropik desenlerle canlı sıcak renklerden oluşan göz kamaştırıcı koleksiyon, canlı sıcak renkleri vurgulayan kumaşlar ve aksesuarlarla tamamlanırken sarı ve tonları ise yaz gardıroplarına güneş gibi doğuyor. Dökümlü ipek elbiseler ve metalik kolyeler koleksiyonun ana temasını oluştururken, neon renkli elbiseler ve aksesuarlar da genç ve sportif bir duruş sergiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER