› 
 › 
Hürriyet 17.07.2012

Gucci'den el işçiliği ile yapılan loafer'lar

Bu sezon çok moda olan loafer ayakkabıların en çok konuşulanlarından biri Gucci'ninkiler. El işçiliği ile özel olarak üretilen deri ayakkabılar hem çok rahat hem de çok şık.

Modası geçmek bilmeyen espadrillerden sıkılanlara müjde! Sıcak yaz günlerinde espadrile alternatif: Gucci’nin şık loafer’ları. Üstelik Gucci loafer’lar sezonluk değil, klasik bir ürün. Jodie Foster, Alan Deloin, John Wayne gibi pek çok ünlünün de tercihi oldu.

Gucci'den el işçiliği ile yapılan loafer'lar

Gucci loafer’lar, tamamen elişçiliği ürünü olarak İtalyan deri zanatkarları tarafından yapılıyor. Yapımı hassaslık ve titizlik istiyor. En iyi kalite deri ve materyaller kullanılıyor. Ayak boyutuna göre rahatlık ve ergonomiklik için önce kâğıt üzerinde çiziliyor. Ardından her ayakkabı için özel kâğıt sonra da deri kalıplar çıkartılıyor. En yorucu aşamalarından biri de dikimi. Burun ve üst tarafın dikimden sonra astar ve taban takılıyor. Boyama ve cila aşamaları tek, tek özel fırçalarla yapılıyor.


Bu sezon, kırmızından mora, maviye kadar pek çok rengi mevcut. Bambudan yapılan tokaları ise hep çok şık. Fiyatları 752 liradan başlıyor. Bu arada markanın geçen yıl 90’ncı yıldönümü için yarattığıy 1921 koleksiyonuna da göz atmayı da unutmayın. Krokodil ve deserli derilerde degrade loaferların fiyatı 3 bin 200 lira. Tüm 1921 koleksiyonu, içinde özel bir etiket taşıyor ve limitli üretim olduğu vurgulanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER