› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.02.2011

H&M 2011 İlkbahar Koleksiyonu

H&M'in 2011 bahar koleksiyonu, nostaljik parçalardan gardırop klasiklerine kadar geniş bir yelpaze sunuyor bizlere... Seç, beğen, kombin yap! Koleksiyon Pudra.com'da.

H&M’in Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson yeni sezonla ilgili olarak “Kadınlar için elbiseler ya kısa ya da uzun olmalı. Dökümlü malzemelerden maksi-elbiseler ve etekler feminen bir görünüm sunuyor ve hem gündüz hem de gece giymek için çok uygun” diyor.

H&M'in 2011 bahar koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.

“Keskin hatlar ve renklerle kısa görünümler 60′lardan ilham alıyor. Açık domates kırmızısı şortlar ve ona uygun altın yaldızlı düğmelere sahip ipek gömlekleri seviyorum...” Ann-Sofie, aksesuarların da önemli bir rol oynadığını belirtiyor. “Bunları, kırmızı, siyah ve beyaz halhallarla ve kırmızı babetlerle birlikte giyin.”



Sezonun trendleri gardıropta her zaman bulunması gereken kıyafetler için mükemmel. Kumaşla ve şekille oynayan parçalar ise kısa zamanda gündelik görünümünüzün bir parçası olacak.



Erkekler için, özellikle de haki ceket veya üniforma ceketi söz konusu olduğunda haki yeşile dayanan rahat tarz giderek daha da artıyor. Ann-Sofie, “Bu tamamen işlevi, rahatlığı ve sadeliği ile ilgili; gündelik parçaları daha şık ortamlara giymek veya tam tersi. İş için şort ile ceket kombinasyonu ya da spor görünümlü bir anorak ile özel dikim pantolon kombinasyonu gibi” şeklinde belirtiyor.


H&M'in 2011 bahar koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2