› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.09.2012

H&M 2012 Sonbahar Koleksiyonu

Çakışan desenler furyası, giderek daha da cesaret gerektirmeye başladı. H&M'in 2012 Sonbahar koleksiyonu bu beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Bu sonbaharda H&M'de minimal maksimal ile buluşuyor. Zarif ve heykelsi siluetler, göze çarpan biçimler ve cüretkar bir dekorasyonla eşleşiyor. Tüvitten kimono kollarına sahip koza şeklinde palto veya altına kapüşanlı ve gizli platformlu bilek hizasında spor ayakkabılar giyerek 90'ların spor görünümü kazandırılan kruvaze siyah klasik kaban gibi farklı ürünler temel oluşturuyor.

H&M 2012 Sonbahar Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.





























Doku önemli bir rol oynuyor; özellikle de bukle sweatshirtler, büyük saç örgüsü hırkalar ve tüylerle süslenmiş kazaklarda. Aksesuvarlar oldukça önemli. Giysilerin üzerindeki şık bileklikler, inci kolyeler, damla küpelerin yanı sıra minimal giysilerin en zarifini maksimal hale getirmeye yardımcı olan omuz takıları var.

"Bu sonbaharda çok fazla seçenek olması ve kişiliğinizi göstermenin farklı yollarının bulunması hoşuma gidiyor. Zarif ve minimal parçalar, maksimalizmin getirdiği yeni dokular, şekiller ve dekoratif dokunuşlarla birlikte kullanıldığında ferah ve modern bir his veriyor." diyor H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson.


H&M 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunun sunulduğu H&M trend rehberi videosu




H&M 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu



H&M 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu videosunda, kadınlar ve erkekler için özel parçaları yakından görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2