› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.10.2014

H&M'den Renkli Yılbaşı Koleksiyonu

H&M 2014 Yılbaşı Koleksiyonu için Lady Gaga, Tony Bennett ve Joan Smalls, Sasha Pivovarova, Charlotte Carey gibi birçok ünlü kamera karşısına geçti. Merakla beklenen kampanya video'su bugün yayınlandı.

Pop müziğinin çılgın yıldızı Lady Gaga ve Amerikalı ünlü caz şarkıcısı Tony Bennett'in H&M'in yılbaşı koleksiyonu için merakla beklenen kampanya fotoğraflarının ardından, videoları da sonunda yayınlandı.

Tony Bennett ve Lady Gaga H&M Tatil Kampanyası video'sunu izlemek için tıklayın.



Birlikte müzik çalışmaları da yürüten ikili, kamera karşısında da oldukça uyumlu görünüyor. Fotoğraflarda kafasında simsiyah kıvırcık bir peruk bulunan Gaga, krem rengi kazağı, siyah file çorapları ve süet topuklu ayakkabıları ile dikkat çekiyor. Video çekimlerindeyse aynı peruk ve yeşil, derin dekolteli bir elbiseyle görüyoruz Lady Gaga'yı. Tony Bennett ise her iki çekimde de siyah takım elbisesi ve papyonu ile çok şık bir imaj çiziyor.

H&M 2014 Yılbaşı Koleksiyonu'na göz atmak için tıklayın.


Kampanyada kullanılan ünlüler ise bu kadarla bitmiyor. Joan Smalls, Sasha Pivovarova ve Charlotte Carey gibi top modelleri H&M'in tatil koleksiyonundan kazak ve triko elbiseler, parlak ve şık yılbaşı kıyafetleriyle kameralara poz vermiş. Koleksiyonun mağazalara gelmesini merakla bekliyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2