› 
 › 
13.01.2015

H&M Loves Coachella Koleksiyonu

H&M, altı yıldır sponsor olduğu Coachella Festivali’yle işbirliğini genişleterek yeni bir koleksiyon hazırladı. H&M Loves Coachella koleksiyonu 26 Mart’tan itibaren raflarda yerini alacak.

H&M altı yıldır sponsor olduğu Coachella Festivali’yle işbirliğini genişleterek, "H&M Loves Coachella" adlı özel bir koleksiyon hazırladı. Resmi olarak festivalin giyimini oluşturacak ürünler H&M tarafından yaratılacak. H&M Loves Coachella koleksiyonu ilk olarak 19 Mart’ta Kuzey Amerika’da ve 26 Mart’tan itibaren tüm dünyadaki seçili H&M mağazalarında satışa sunulacak.

H&M Loves Coachella Koleksiyonu

H&M Loves Coachella koleksiyonu hem kadın hem de erkekler için giysi ve aksesuarlar üretecek. Kadın koleksiyonunda bohem ve feminen bir görünüm için grafik desenli üstler, dantel detaylar, crop top’lar, şortlar ve geniş paçalı pantolonlar, erkek koleksiyonunda ise grafik desenli üstler ve şortlar yer alacak.

Coachella festivali katılımcıları, H&M’in özel olarak yarattığı interaktif dinlenme alanında vakit geçirebilecek ve aynı zamanda alandaki mini H&M mağazasında özel koleksiyondan alışveriş yapabilecekler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER