› 
 › 
04.11.2018

Hafta sonu için kıyafet önerileri

Hafta sonu ne giyeceğinize karar veremediyseniz galerimize mutlaka göz atın, size fikir verecektir.

İZLE: KADINLAR İÇİN BLAZER CEKET MODELLERİ👇 

Haftanın tüm yorgunluğunu atacağınız, kimi zaman dinlenip kimi zaman eğleneceğiniz hafta sonu için kombin önerilerimize mutlaka göz atın, size fikir verecektir. Gideceğiniz yer, hava durumu kombinlerinizi etkilese de her daim şık olmanıza hiçbir şey engel olamaz!

Hazırsanız, başlıyoruz!

Bir hafta sonu aktivitesi olarak bisiklete binmek çok eğlenceli olacaktır. Siz pedalı çevirirken engel olmaması için paltonuzu kısa tercih etmeniz önemli. Aksesuar tercihinizi atkı, eldiven ve bereden yana kullanırsanız, daha az üşürsünüz. Unutmayın, bot veya çizmeniz daha renkli olursa sıradanlık ortadan kalkar.
bisiklet
Eyvah! Patronunuz hafta sonu da çalışacağınızı söyledi. Dert etmeyin ve "ne giyeceğinize" odaklanın. Şıklığınızı korumak için gömlek ve hafta sonu sportif yanınızı ortaya çıkaracak bir denim iyi bir fikir olabilir. Haftanın 7 günü çalışacağınız için gözleriniz şiş veya kanlı olacağından hem tarzınıza yakışacak hem de gözlerinizin şişliğini alacak bir gözlük, harika bir çözüm yolu olacaktır.
sokak
Kim demiş kışın beyaz giyilmez diye... Deri ceket ve diz üstü çizmeyle son derece şık olursunuz. Eğer esmer bir teniniz varsa beyaz her mevsim size yakışır ve kombin bütünlüğünüzü tamamlar. Belde kullanacağınız siyah bir kemerle modayı yakından takip ettiğinizi herkes görecek.

Eğer daha şık olmam gerekiyor diyorsanız çizme tercihinizi yüksek topuklu yapabilirsiniz. Gözlerinize makyaj yapmaktan ziyade dudağınıza süreceğiniz bordo ruj daha feminen görünmenizi sağlayacak.
kombin
Arkadaşlarınızla buluşup yemek yiyeceğiniz bir hafta sonu akşamı için saçınızın doğal bir dalgası yoksa kuaförde biraz zaman geçirebilirsiniz. Böylece kendinizi iyi hissetmiş olacaksınız. Kombininizde sonbaharın renklerini bir bütün olarak kullanarak ayakkabı, çanta ve ruj üçlüsünü kırmızıyla tamamlayabilirsiniz. 
sokak stili
Yağmurlu günler için son derece kullanışlı olan plastik ceketler bu yılın da modası olacak. Transparan oluşu içinize giyeceğiniz kıyafetlere dikkat etmeniz gerektiğini gösterse de ceketiniz renkliyse fazla uğraşmanıza gerek yok. Siyah bol bir pantolon ve üzerine aynı renk bluz yeterli olacaktır. Eğer hava soğuksa içinize kazak giymeniz üşümemeniz açısından daha yararlı olacaktır.
plastik ceket
Plastik ceket tercih etmek istemiyorsanız, yağmurlu günler için başka bir önerimiz var. Her kadının dolabının olmazsa olmazı camel renk paltonuz eğer yoksa mutlaka edinmenizi öneririz. Siyah boğazlı kazak, camel renkte palto ve yağmur çizmelerinize ek olarak siyah şemsiyeniz sayesinde asla ıslanmayacaksınız. 

yagmurlu hava
Hava güneşliyse durma, tadını çıkar! Soğuk bile olsa kazağının üzerine atkı gibi takacağın kalın bir şal ile her şey tamam. Beyaz renkte tül etek ve renk bütünlüğünü sağlayacağınız kahve rengi botlar hafta sonu için harika olacak. Uzun kahve rengi bir çizme de kullanabileceğiniz bu kombinde topuklu ayakkabı tercih etmezseniz daha rahat olursunuz.
sokak stili 12
Yüksek bel olarak kullanılan "Mom Jeans" hem yazın hem de kışın kurtarıcınız oluyor. Üzerine giyeceğiniz dökümlü bir kıyafeti kolyelerle tamamlayabilir ve sonbahar renklerini içerisinde saklayan, gerçek olmayan kürk sayesinde çok tarz görünebilirsiniz. Eğer gideceğiniz yer için daha rahat olabilirseniz, beyaz bir sneaker giyerek kombininizi daha spor hale getirebilirsiniz.
sokak
"Hafta sonu kız kıza alışverişe gidelim" diyorsanız mutlaka kolaylıkla giyebileceğiniz kıyafetler tercih edin. Tüylü kabanların ve dizlerden yırtık jeanlerin modası hala geçmedi, dilediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz. Kullanacağınız küçük çanta sayesinde kasada rahat edeceksiniz!
sokak
Hafta sonu arkadaşlarınızla kahvaltıya gidecek ve sonrasında da devam edecekseniz kalem elbise imdadınıza yetişecek. Küçük bir çanta ve tarz bir ayakkabıyla her şey tamam. Havanın soğuk olması üşümenize neden olacaksa siyah kalın bir çorapla çizme veya bot tercih edebilirsiniz. Dilerseniz yalnızca siyah bir kabanla kombinizi tamamlayabilirsiniz.
sokak_stil
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2