› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.11.2011

Hakan Yıldırım For Koton 2011-2012 Sonbahar Kış

İlk defa İstanbul Fashion Week’de tanıtılan Hakan Yıldırım For Koton’un "Night&Day" elbise koleksiyonu, moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Kendinden emin, cesur bir kadının ruhunu ve siluetini yansıtan Hakan Yıldırım for KOTON Night&Day Koleksiyonu’nda gündüzden geceye üzerinizden asla çıkarmak istemeyeceğiniz elbiselerin yanı sıra, özel gece ve davetler için hazırlanan “Limited Edition” uzun elbiseler asil bir şıklığın altını çiziyor.

Koleksiyonun her bir parçası kadınların özgüvenlerine dokunarak onları yüceltiyor, kadınlar modanın diliyle kendilerini gizlemeden ifade ediyor.

Hakan Yıldırım For Koton koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Hakan Yıldırım For Koton Night&Day koleksiyonu, şık ve stil sahibi bir duruşun hakim olduğu kısa ve uzun elbiselerden oluşuyor.

Minimal ve feminen görüntülerin ön planda olduğu elbiseler, yeniden yorumlanan farklı kesim ve kupları ile mükemmel görünümü arzulayan kadınlara hitap ediyor.

Net görünümler ve cesur çizgilere sahip elbiselerin renk paletinde ise nude tonlarının yanı sıra opak renkler, fosforlu pembe, fuşya ve maviler yer alıyor. Her sezon varlığını koruyan siyah ve beyazın yanı sıra, bej ve siyah renk kombinli elbiseler şık görünümleriyle dikkat çekiyor.


www.koton.com.tr

http://twitter.com/KotonMagazalari

https://www.facebook.com/koton
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2