› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2012

Halle Berry ayakkabı koleksiyonu çıkarıyor

Halle Berry, kendi ayakkabı koleksiyonunu çıkaran son ünlü isim. Ünlü yıldızın rüyasını gerçeğe dönüştürecek marka ise Alman perakendeci Deichmann.

Birkaç yıl önce ünlülerin kendi parfümlerini çıkarması oldukça "cool" idi. Şimdilerde ise trend, ayakkabı koleksiyonu tasarlamak. Cheryl Cole, Rachel Bilson ve Jessica Simpson'dan sonra Halle Berry de "5ths Avenue by Halle Berry" adlı ayakkabı koleksiyonunu, Alman Deichmann markasıyla işbirliği yaparak çıkarmaya hazırlanıyor.

Halle Berry ayakkabı koleksiyonu çıkarıyor

Mart ayında satışa sunulacak koleksiyon, çeşitli stillerdeki 40 ayakkabıdan oluşacak. Ve bu ayakkabılar "sınırlı sayıda" üretilecek.


Halle Berry bu koleksiyonun kendisi için çok önemli olduğunu söylüyor:

"Kadınlar her zaman ayakkabıları sevmiştir. Saçınız ve ayakkabınız iyi değilse, siz de iyi değilsinizdir. Eğer ikisi de iyiyse, o zaman iyi görünüyorsunuzdur. Bu her zaman böyle olmuştur.

Ayakkabılar, kadınların ruhunu ve yaşam stilini anlatır. Bir kadının ayakkabısına bakarak, gün içinde nerede olduğunu veya modunu anlayabilirsiniz.



Ben de ayakkabılara saplantılı derecede bağımlıyım. Beğendiğim bir modelin tüm renklerini almak isterim. Çünkü ayakkabıları çok seviyorum ve çeşit çeşit giymeye bayılıyorum."


Alman Deichmann markası Halle Berry'den önce, Cindy Crawford, Pussycat Dolls ve Sugababes ile çalışmıştı.

Türkiye'de de mağazaları bulunan Deichmann markasını yakından incelemek için tıklayın:
www.deichmann.com/TR


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER