› 
 › 
01.04.2022

Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu görücüye çıktı

Hemington, yeni sezon koleksiyonuna, doğal pamukluların dokusu, saf keten ve ipek karışımlarının teninizde hissettirdiği yumuşaklık eşlik ediyor.

Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu ‘Mediterranean Odyssey' erkekleri Akdeniz’de nefes kesen bir yolculuğa davet ediyor. Bu yolculukta demirlenen her liman, Hemington’ın renkli koleksiyonu için ilham kaynağı oluyor.
 
Akdeniz coğrafyasının kültür ve tarihini yansıtan desenleri ve parlak renkleriyle tasarlanan yeni sezon koleksiyonuna, doğal pamukluların dokusu, saf keten ve ipek karışımlarının teninizde hissettirdiği yumuşaklık eşlik ediyor. Hemington, sürdürülebilirlik sözüyle tasarımlarını bu sezonda da en doğal dokularla sunuyor.
 
Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu

Hemington "Mediterranean Odyssey" koleksiyonu 4 renk ve desen temasından oluşuyor. 
 
Yolculuğun başlangıcı ‘Marmara’ . Bölgenin tonları, renklerdeki tezatlar, efsanelere konu olan lale ve dekoratif çiçek desenleri, haki, adaçayı ve kenevir yeşili baştan çıkarıcı bakır yeşil, zümrüt ve yosun renkleriyle buluşuyor. İkinci durak ‘Adriatic’. Adriyatik kıyılarının yüksek uçurum ve falezleri, girintili koyları, özgün coğrafyası, bitki örtüsü ve Roma dönemine ait eserleri ilham kaynağının temelini oluşturuyor. Mozaik ve çini desenler siyah, gümüş gri, sütlü kahve renklerinin gül kurusu ve fuşya tonlarındaki kontrastlığında hayat buluyor.
 
Ilıman denizlerin serin rüzgarları yüzünüze çarparken, üzerinizdeki Hemington tasarımları nefes alıyor.
 
Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu

 
Seyahat tüm heyecanıyla Güney Fransa kıyılarında devam ediyor. Güneşin derin mavi deniz tonları ile buluştuğu ‘Ligurian’,  Hemington için bir diğer ilham kaynağı. İkonik Burbon Zambağı deseni koyu lacivert, indigo, beyaz, limon, yasemin çiceği ve kiremit kırmızısı gibi canlı ve iç açıcı bir renk paleti ile buluşuyor. Yolculuğun son durağı ‘Aegean’. Bu temada Ege adalarının doğal güzellikleriyle buluşuluyor. Mermer beyazı, bej, kil rengi, turuncu ve açık mavi tonlar sıcak yaz günlerine eşlik ederken, dalga ve labirent desenleri engin Ege kültürünün içine çekiyor. 
 
Elbette koleksiyondaki her bir ürün Hemington doğallığını sonuna kadar yaşatıyor.
 
Hemington’ın Alamet-i Farikası: Triko 
 
Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu

Dünyanın eşsiz elyaflarından el emeği ile örülen yazlık triko pololar incecik yüzeyleri ile cildin nefes almasını sağlarken, sezonun da en favorisi oluyor. 
 
İnce Ege pamuğu ve süper ince Pima pamuktan oluşan tişörtler, tiril tiril keten gömlekler, keten lounge pantolonlar ve incecik örgü keten trikolar, yazlık pantolonlar, çabuk kuruyan kumaşlardan mayolar, sofistike ayakkabı ve kemerlerle Hemington erkekleri gündüzden geceye tüm sezon boyunca stilini konuşturuyor. 
 
Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM, Bodrum Midtown, Mandarin Oriental Bosphorus mağazalarında
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2