› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.09.2011

Hollywood stilistinin tercihi Hatice Gökçe

Catherine Zeta Jones, Nicholas Cage gibi ünlüleri giydiren Hollywood stilisti George Blodwell, İstanbul Fashion Week kapsamındaki Hatice Gökçe’nin GILMAN defilesine Hatice Gökçe imzalı bir tasarımı giyerek katıldı.

7-10 Eylül tarihleri arasında Odakule’deki TRT binası önünde gerçekleştirilen İstanbul Fashion Week kapsamında, Hatice Gökçe’nin GILMAN koleksiyonunu sunduğu defile, dünyaca ünlü stilist ve moda tasarımcıları tarafından da ilgiyle takip edildi. Ünlülerin stilisti George Blodwell, Hatice Gökçe’nin Jön Türk koleksiyonuna ait bir parçayı giyerek defileyi izledi. Efsanevi stilist George Blodwell’in stilistliğini yaptığı ünlülerin arasında Sharon Stone, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Helen Bonham Carter, Nicholas Cage gibi stil sahibi ünlüler yer alıyor.

Hollywood stilistinin tercihi Hatice Gökçe

“Artık kadınların ve kendini kadın gibi hissedenlerin zamanı” mottosundan yola çıkarak koleksiyonunu hazırladığını belirten Hatice Gökçe, “cennetteki saklı inciler gibi erkek hizmetkarlar” anlamına gelen GILMAN’ı konu edindiği defilesi ile büyük takdir topladı.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER