› 
 › 
Pudra.com 14.11.2011

Hollywood yıldızlarının tercihi “EMU”

%100 Avustralya koyunundan üretilen, hava aldığı için yazın serin kışın sıcak tutan, farklı mevsimlerde 12 ay kullanılabilinen rengarenk EMU terlik, ayakkabı ve botlara yılbaşına özel hediye seçenekleri ile sahip olabilirsiniz!

Özel tasarım çift kat EVA tabanı ile su geçirmeyen EMU ayakkabı ve botlar %100 orijinal koyun derisinden üretiliyor. Çıkarılabilen ve yıkanabilen iç tabanları ile kullanımda sınırsız konfor, hijyen ve rahatlık sağlıyor.

EMU bot modellerini görmek için tıklayın.

Sonbahar-Kış aylarında elbiselerin, taytların, jeanlarin, şortların, trend olan kısa tulumların altında rahatça kullanılabilinen EMU botlar farklı renk seçenekleriyle ve tarzıyla fark yaratan fakat rahatlığından asla vazgeçmeyen moda tutkunlarına hitap ediyor.



Avustralya’lı şarkıcı Kyle Minogue’un kardeşi Danni Minogue, “Avustralya’da bu tür botlar terliğiniz gibidir. Bence EMU’ler ise bu botların Roll-Royce’udur.” demiş.

Yaz-kış giyilebilen EMU bot ve ayakkabılar Kate Hudson, Katherine Heigl, Katie Holmes, Cameron Diaz, Eva Longoria, Hayden Panettiere, Eva Mendez, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Alexa Chung, Denise Richards, Tori Spelling, Selena Gomez, Hillary Duff, Jessica Szohr, Danni Minogue, Pink ve Courtney Cox tarafından tercih ediliyor.


Katie Holmes, Anna Lynne McCord, Jessica Szohr

Sizde Hollywood yıldızlarının tercihi Emu’lara sahip olmak istiyorsanız hemen İstanbul Cevahir Avm Shumix, İstanbul Kozyatağı Frame, Bursa Carrefour Avm Frame, Marmaris İnci Kundura,İzmir Lumberjack mağazalarını ve ZİZİGO.COM,PABBUC.COM adreslerini ziyeret edin!


www.emuaustralia.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2