› 
 › 
Pudra.com 12.06.2012

Hüseyin Çağlayan ve Mavi işbirliği: Chalayan / Mavi Koleksiyonu

Mavi, dünyaca ünlü tasarımcı Hüseyin Çağlayan ile işbirliği yapıyor. Chalayan / Mavi adını taşıyan koleksiyon 2013 İlkbahar-Yaz sezonunda Türkiye, Amerika, Kanada ve Avrupa’da satışa sunulacak.

Mavi, dünyaca ünlü tasarımcı Hüseyin Çağlayan ile ortaklaşa hazırlayacağı jean koleksiyonunun müjdesini verdi. Chalayan / Mavi adını taşıyan koleksiyon, 2013 İlkbahar-Yaz sezonuyla birlikte Türkiye, Amerika, Kanada ve Avrupa’da satışa sunulacak. Hüseyin Çağlayan’ın premium jean serisi Mavi Gold’a özel tasarladığı kapsül koleksiyonda, kadınlar için skinny ve yüksek bel jean pantolonlar, şort, elbise ve üstlerden oluşan 20’ye yakın tasarım yer alacak.

Hüseyin Çağlayan ve Mavi işbirliği: Chalayan / Mavi Koleksiyonu

Enine boyuna esneyerek 360 derece konfor ve şıklık sunan premium denim kumaşının kullanıldığı Chalayan / Mavi koleksiyonundaki jean’ler, şeklini ilk günkü gibi koruyabiliyor ve Çağlayan’ın vizyonuna uygun olarak vücudu olduğundan daha ince gösteriyor. Yaratım sürecinde insan anatomisini, giysi ve kalıpları inceleyen ünlü tasarımcı, "shape shifting" tekniğiyle özel bandajlar kullanarak, jean koleksiyonuna seksi ve sportif bir hava katıyor.

Mavi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER