› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.09.2011

IFW'de Deniz Kaprol rüzgarı esti!

IFW'nin son gününe Deniz Kaprol defilesi damgayı vurdu! Defile için muhteşem bir görsel şölen hazırlayan Kaprol'un konsepti "Şato" idi...

Kişiye Özel tasarımları ile adından sıkça söz ettiren, IFW 2011 / Şubat kapsamında “Fallen Angels” konsepti ile Türkiye’nin İlk Takı Tasarımı defilesini karma olarak sunan “dkaprol” markasıyla Deniz Kaprol, yakaladığı büyük başarı ile bu kez Solo defilesini 10 Eylül 2011 günü saat 13.00’de, IFW'de gerçekleştirdi.

IFW'de Deniz Kaprol rüzgarı esti!

Deniz Kaprol defilesinin bu yılki konsepti ŞATO idi. İçerisinde tanımsız ve zamansız varlıkların yaşadığı, her odada kişinin krallığının temsil edildiği 12 odadan oluşan ŞATO’da en önemli unsur zihindeki tüm oyunların bugüne yansıtılması ve anlatılması, bu bir vice versa oyunu. İçeridekini dışarıya aktarmak, içeride olan tüm gizemleri dışarıya çıkarabilmek... Bundan yola çıkarak tüm iç organları ve kemikleri 3 boyutlu takılar halinde tasarlayan Deniz Kaprol’ün ŞATO konseptinde vurguladığı ise, şimdiye kadar hep insan vücudunda sergilenen takının vücudun bir parçası olduğu gerçeğidir! ŞATO konsepti, kişinin krallığına bir yolculuktur. Zihnimizde ki varlıklarla ve odalarla tanışmanın zamanı geldi…
Koreograflığını Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği defilenin, kreatif direktörlüğünü ve stil danışmanlığını Alexander Kokoskeriya yaptı. Tüm konsept fotoğraflarını çeken başarılı fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un hazırladığı bir enstalasyon ile başlayan defilenin müziklerini, canlı DJ performansı ile Oben Budak yaptı. Defile kostümlerinin genç tasarımcı Vildan Mumcu’nun elinden çıktığı defilede uzun bir aradan sonra ilke kez baş model olarak Umut Eker podyuma çıktı.

Muazzam görsellikteki defile izleyenleri büyüledi!

Defilede sergilenen takıların tamamı, takılabilir ölçülere getirtilerek ilk kez www.dkaprol.com internet sitesi üzerinden satışa sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER