› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.09.2012

İpekyol 2012-2013 Sonbahar Kış

İpekyol 2012 Sonbahar Kış sezonunu 60'lar ruhuyla karşılıyor. Sade silüetler güçlü renklerle bir araya gelerek minimalizmi kadın bedeninde yükseltiyor.

Lüksün yeniden yorumlandığı ve yepyeni bir ruha büründüğü Sonbahar Kış koleksiyonlarında yumuşatılmış formlar , yuvarlak ve sade hatlar dikkat çekiyor. Basic’ler ise yeniden yükselişe geçiyor, yeni silüetler içinde en önemli yardımcılarımız olarak yerini alıyor.

İşlemenin altın çağı
Mücevher tadında üç boyutlu işlemeler ve aplikelerin öne çıktığı yeni sezonda, her biri bir ressamın fırça darbesi kadar özel olan baskıları ile sanatın büyüsünü modayla harmanlıyor.

İpekyol 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Sezonun anahtar parçaları
60’lı yılların moda tarihine imza atan kısa ceketleri, bol pantolonları, tulumları, angora kazak ve trikoları sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İncecik deri biker montlar, yılan baskı desenli trençkotlar, deri miksli ceketler ve elbiseler ise mutlaka sahip olmak isteyecekleriniz arasında bulunacak.

Peplum modası ise bu sezon yine trendi olmaya devam ediyor. Taytlar, sigaret pantolonlar, kalem etek ve militer kabanlar ise yeni yorumları ile gardroplarımızın anahtar parçaları olmalı dediklerimizden… Şık bir gece için ise payet ve gold anahtar parçalar.



Melankolik renkler
Sonbaharın sakin, dingin ve koyu renkleri ile parlak renkler sofistike desenlerle koleksiyonun tüm parçalarını biribirine bağlıyor. Bordo, kırmızı, kobalt mavi, yeşil, lacivert, siyah, ekru, camel, pudra, taş ve vizon sezonun renk paletinde öne çıkıyor. Kumaşlarda ise ipekler, yünlüler, kaşmir, jarse, viskon, kadife ve koton kullanımları yer alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2