› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.04.2015

İpekyol Zeynep Tosun 2015 Couture Koleksiyonu

İpekyol, Zeynep Tosun işbirliğiyle 2015 yazının mezuniyet törenleri, düğünleri ve davetleri için birbirinden şık abiye elbiselerden oluşan bir koleksiyon hazırladı. 2015 İpekyol x Zeynep Tosun Couture koleksiyonu Nisan ayında mağazalarda olacak.

Türkiye’nin genç ve başarılı moda tasarımcısı Zeynep Tosun, İpekyol için hazırladığı couture koleksiyonu Nisan ayında moda severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 40 parça olarak hazırlanan koleksiyon, feminen İpekyol kadınının zerafet ve şıklık kodlarına vurgu yapıyor.

Zeynep Tosun'un İpekyol için hazırladığı couture koleksiyonunu görmek için galerimize tıklayın.

Stilini "Eklektik, maskülen ve zıtlıkların harmanlanması" olarak ifade eden Zeynep Tosun, İpekyol için hazırladığı couture koleksiyonunda "kendi kadınımın içindeki Ipekyol kadınını yarattım. Tek bir kadının stiline odaklanmadan; zarif, romantik ve gösterişli feminen İpekyol kadınını neşeli ve fresh bir ruha büründürdüm." diyor.

Dantel ve işlemenin ağırlıklı olarak yer aldığı tasarımlarda krep, saten düşes, şifon, hayalet tül ve triko kumaşlar yer alıyor. Somon, yeşil, nar çiçeği, kırmızı, mavi, sarı, bordo, lacivert ve ekru ise tasarımlara hayat veren renkleri oluşturuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2