› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.01.2011

İstanbul Fashion Week 2011 geliyor!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Fashion Week 2011, 3-6 Şubat tarihleri arasında, Santral İstanbul ana binasında moda tutkunlarıyla buluşacak.

İFW bu yıl, İTKB’ in organizasyonunda Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenleniyor. Birçok marka ve tasarımcı etkinlik boyunca, özel koleksiyonlarını sunma şansına sahip olurken 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını da tanıtacaklar.

İstanbul Fashion Week 2011 geliyor!

Özlem Süer, Hakan Yıldırım, Ümit Ünal ve Bahar Korçan bu yıl defileye katılmıyorlar. Arzu Kaprol ise - organizasyonun dışında - süpriz bir performansla İFW'de yer alacak.

Solo defilelere devam edecek olanlar; Mehtap Elaidi, Atıl Kutoğlu, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Özgür Mansur, Günseli Türkay ve Özlem Kaya iken Zeynep Tosun ve Zeynep Erdoğan’ a da farklı olarak erkek koleksiyonunda Niyazi Erdoğan eşlik edecek.

Yeni isimler var
Bu yıl podyumda koleksiyonlarını ilk kez göreceğimiz yeni isimler; Aslı Güler, Janucha markasıyla Jale Hürdoğan ve Erol Albayrak olurken, Nej markasıyla Nejla Güvenç, Tuvana Büyükçınar, Rana-Barna Canok kardeşler ve takı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Deniz Kaprol.

Ağustos 2009’ da büyük ilgi gören İFW, ilk üç günde 25.000 ziyaretçiye kadar ulaşırken, 2010 yılında İstanbul'un Avrupa Başkenti olmasının da etkisiyle İstanbul’ a ilk üç günde 11 milyon dolar kazandırdı.

Bu yıl ise; Türkiye’nin en büyük ilgi toplayan moda organizasyonu İFW ile biz İstanbullular önce modaya, arkasındanda 16 Mart-26 Nisan arası TİM öncülüğüyle düzenlenecek olan Shopping Fest ile alışverişe doyacağız.




Selenge Karataş


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER