› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.01.2016

JLO'nun sarı renk tutkusu

Jennifer Lopez'in kırmızı halıda en çok tercih ettiği ve kendine çok yakıştırdığı sarı renkli modelleri sizlere ilham vermesi için bir araya getirdik.

Onun 46 yaşında olduğuna inanmak gerçekten de çok zor. Hele ki geçen hafta Giambattista Valli elbisesiyle katıldığı Altın Küre Ödülleri’nden sonra. Sarı renk en son en çok kime bu kadar yakışmıştı hatırlamıyoruz.
 
Yıllardır giydiği abartılı kıyafetlerle adından söz ettiren Jennifer Lopez’in en sevdiği rengin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Geçtiğimiz hafta katıldığı Altın Küre Ödülleri’ndeki elbisesini gözünüzün önüne getirmeniz yeterli. Sarı Giambattista Valli imzalı tasarımla kırmızı halıda devleşen Lopez’in güzelliğini kolay kolay unutacağımızı sanmıyoruz. Sarı renkteki parçalar yıllardır JLO’nun favorisi. Özellikle kırmızı halı seremonilerinde bu rengi sıkça tercih ediyor. Bundan birkaç ay önce katıldığı Amerika Müzik Ödülleri Töreni’nde adeta defile yapan güzel yıldız, sarıdan yine vazgeçmeyerek derin göğüs dekolteli Zuhair Murad imzalı tasarımla sahnede dikkatleri üzerine çekmişti. Biraz daha geriye gitmek gerekirse, 2014 yılında jüri üyeliği yaptığı American Idol yarışmasında giydiği Philip Armstrong tasarımı sarı deri elbisesi de aklımızın bir köşesine yer etmiş.

Sarı renk başta tonu olmak üzere birçok noktada dikkat edilmesi gereken ve cesaret isteyen bir renk. Civciv gibi görünmek an meselesi! Görünüşe bakılırsa Jennifer için bu pek mümkün değil. O daha uzun yıllar sarı tasarımlarla ışıldamaya devam edecek gibi görünüyor. Sizin de bir düğün ya da davete giderken aklınıza hemen siyah gelmesin. JLO gibi sarı ve tonlarına da göz kırpın. Sizlere ilham kaynağı olabilecek tasarımları incelemek için galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
​Rosie Huntington-Whiteley sokak ve kırmızı halı stili
Hem kırmızı halı hem de sokak stili ile beğenimizi toplayan Rosie Huntington-Whiteley’nin sade ve şık tarzını mercek altına aldık.

Kendall Jenner'ın skinny jean stili
Sokak stiliyle beğeni toplayan model Kendall Jenner, skinny jean kombinleri ile merceğimiz altında.

2016 Altın Küre Ödülleri'nde kim, ne giydi?
Dün akşam Kaliforniya'nın Beverly Hills şehrinde düzenlenen 73. Altın Küre Ödül Töreni sahiplerini buldu. Gecenin en şık isimlerine beraber göz atalım.

Podyumdan davete ünlü stilleri
Podyumdan davetlere… Ünlü tasarımcıların kıyafetlerini podyumlarda beğenerek davetlerde giyen ünlüleri mercek altına aldık.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2