› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.07.2011

Jimmy Choo'nun yeni reklam kampanyası

Moda reklam kampanyalarının hedefi satıştır. O yüzden bu kampanyalar markaya dikkat çekmek için çok eğlenceli ve çok renkli olur. Jimmy Choo'nun sonbahar reklam kampanyası için aynı şeyi söyleyebilir miyiz?

Jimmy Choo'nun 2011 Sonbahar reklam kampanyası beni hayal kırıklığına uğrattı. Biraz sıkıcı mı olmuş? Marc Jacobs'ın aktrist Helena Bonham Carter ile gerçekleştirdiği 2011 Sonbahar reklam kampanyasına göz atarsanız, demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Jimmy Choo'nun yeni reklam kampanyası

Ben bir fotoğrafçı değilim elbette ve teknik olarak kampanyayı eleştirmem mümkün değil. Ama bir müşteri olarak baktığımda, Jimmy Choo Sonbahar 2011 reklam kampanyasının donuk ve iddiasız olduğunu söyleyebilirim. Çünkü burada odak noktası, ayakkabı ya da çanta değil, aslında hiçbir şey. Jimmy Choo'larına bakmakla meşgul, güzel bir kadının fotoğrafları sadece!



Mükemmel bir çift Jimmy Choo'ya sahip olan bu kadın, onlara bakmaktan başka ne yapıyor? Fotoğrafta başka çekici unsur buldunuz mu? Fotoğraf eğlenceli olmak bir yana gayet sıkıcı. Ayakkabıları katalog resminde de görebilirdik zaten.

Dediğim gibi, bu tarz reklam kampanyalarının amacı farklı, iddialı, marjinal ve çok eğlenceli olmaktır. Üründen başka dikkat çekecek, beğenilecek diğer unsurlar da olmalıdır. Bu nedenle bir çok modacı şov amaçlı uçuk kampanyalara imza atarlar ve adlarından bahsettirirler.
























Siz ne düşünüyorsunuz?




Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER