› 
 › 
Pudra.com 12.04.2012

Katy Perry, Derrick Rose, Lionel Messi ve David Beckham'ın ortak noktası: Adidas ClimaCool

Katy Perry, Derrick Rose, Lionel Messi ve David Beckham Adidas ClimaCool’u tercih ediyor ve Adidas’ın yeni reklam kampanyasında bir araya geliyor.

Adidas’ın 360 derece havalandırma sağlayan özel teknolojisi ile üretilen Adidas ClimaCool Serisi müzik, basketbol ve futbol dünyasının tanınmış isimlerini ortak bir noktada buluşturuyor.

Katy Perry, Derrick Rose, Lionel Messi ve David Beckham'ın ortak noktası: Adidas ClimaCool

Adidas ClimaCool ürünleri müzik, basketbol ve futbol dünyasının önde gelen isimlerini, ortak bir noktada buluşturuyor. NBA 2011 sezonunun en değerli oyuncusu, MVP ödülü sahibi ve NBA tarihinde bu ödülü kazanan en genç basketbolcu unvanını taşıyan Chicago Bulls'un oyun kurucusu Derrick Rose, 8 kez Grammy ödülüne aday gösterilen ve 2011 yılında MTV tarafından “Yılın Sanatçısı” seçilen Katy Perry, “FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü’ne” iki defa aday gösterilen, spor kariyerinin yanı sıra bir moda ikonu olarak görülen David Beckham ile üç yıl üst üste, 2009, 2010 ve 2011 yıllarında FIFA Ballon d’Or ödülünün sahibi olan Lionel Messi, ClimaCool ürünlerini tercih ediyor.

Vücut haritası üzerinde çalışılarak geliştirilen ClimaCool teknolojisi sayesinde, spor esnasında en çok ısınan bölgeler tespit edilebiliyor. Bu çok özel teknoloji 360 derece havalandırma özelliği ve nem kontrolü sunuyor. Böylece spor esnasında sporcunun kuru kalırken performansının artmasını sağlıyor ve her türlü hava koşulunda konforlu bir spor deneyimi yaşatıyor. Koleksiyondaki tekstil ürünleri ve ayakkabılar, eşsiz teknolojisinin yanı sıra modern çizgileri, özgür ve rahat stilleri ile de dikkat çekiyor.

Adidas ClimaCool koşu ayakkabıları ile koşmak büyük keyif
Seride yer alan ClimaCool koşu ayakkabıları, estetik renk ve tasarımlarının yanı sıra, tam anlamıyla üstün performanslı ve konforlu koşu deneyimi için ClimaCool teknolojisiyle üretildi. Bu şık ve konforlu ayakkabıların en önemli özelliği, koşu esnasında terleyen ayaklar için 360 derece havalandırma sağlaması. Ayakkabının üst kısmı nemlenmeye karşı dayanıklı bir malzeme ve yapıyla tasarlandı. Koşu için en önemli özellik olan hafifliği, kaliteli ve sağlam kumaşla kaplı dış yüzeyi, aşınmaya dayanıklı havalı tabanları ve taban konforu için esneklik özelliği ile ClimaCool koşu ayakkabıları sporculara eşsiz bir performans sunuyor.

Katy Perry, Derrick Rose, David Beckham ve Lionel Messi’nin yer aldığı adidas We All Run filmini izleyin!



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER