› 
 › 
Pudra.com 03.08.2011

Kendi ayakkabını tasarla: Toppuk.com

“Hayalinizdeki ayakkabıyı bulamayıp benzeriyle yetinmek yerine kendiniz tasarlayın” sloganı ile yola çıkan kendi ayakkabınızı tasarlayabileceğiniz web sitesi www.toppuk.com açıldı...

Toppuk, 2011 Haziran ayında Payende Ceren Çizmeci ve Ezgi Kocabaş tarafından açılan ve kullanıcıların kendi ayakkabılarını tasarlayabileceği online bir tasarım atölyesi. “Hayalinizdeki ayakkabıyı bulamayıp benzeriyle yetinmek yerine kendiniz tasarlayın” sloganı ile yola çıkan www.toppuk.com'da tasarlanan ayakkabılar kişiye özel olarak elde üretiliyor.

Kendi ayakkabını tasarla: Toppuk.com

"Kendi ayakkabını tasarla" fikriyle hayata geçen toppuk.com internet sitesi, aradığı ayakkabıyı bulamayan ya da aramaya vakti olmayan, kendi tasarımlarını giymek isteyen ve ayakkabısının kendisine özel olmasını isteyen kadınlar için özel olarak hazırlandı. Toppuk.com, fabrikasyon ürünlerden ziyade el yapımı ve kişiye özel yani "Haute Couture" ayakkabı tercih edenleri pratik bir çözümle tercihleriyle buluşturuyor.

Ayakkabınızı nasıl tasarlayacaksınız?
Kullanıcı; 8 model, 85 renk ve 30 aksesuvar seçeneği ile kendi zevkine ve tarzına göre bir tasarım oluşturuyor ve bu tasarımı 3 boyutlu çizimler üzerinden görebiliyor. 3 boyutlu çizimlerin tasarımı kullanıcı tarafından kolaylaştırmasının yanı sıra en önemli özelliği, Toppuk.com'da yer alan tüm çizimlerin, üretimde kullanılan kalıpların birebir ölçülerine göre yapıldığından kullanıcının web sitesinde gördüğünden farklı bir modelle karşılaşma ihtimalinin imkansız olması.

Ayakkabının modelinden topuk uzunluğuna kadar her detayı kullanıcı seçiyor. Kısa topuklu ayakkabıları tercih edenler için babet ve 9 cm ökçeli ayakkabı modelleri, yüksek topuktan vazgeçemeyenler için ise 12 cm ve 14 cm ökçe seçeneği sunuluyor. Sipariş verildiğinde, 40 kişilik ekip tarafından ayakkabı en kısa sürede sahibine ulaştırılıyor.


www.toppuk.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER