› 
 › 
11.11.2014

Kentli kadının yeni markası: Witchy & Bitchy

Deri odaklı tasarımları ile dikkat çeken, güçlü ve cesur kentli kadınları hedef alan Witchy & Bitchy markası Nişantaşı’nda ilk showroom’unu açtı. Witchy & Bitchy 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Pudra.com'da.

Kendine güvenen, işinde başarılı ve eğlenmeyi bilen üç cesur kadının yarattığı tutku dolu bir marka olan Witchy & Bitchy, içimizdeki farklı kadınlara seslenmek için doğdu. Marka, tuttuğunu koparan, ne istediğini bilen güçlü kadın yönüyle Witchy; hayatı hafife alan, cilveli ve cesur yanıyla da Bitchy kadınlarına sesleniyor. İlham kaynağıysa, bu iki ruh halini her zaman taşıyan dünyanın tüm kadınları.

İlk showroom’unu Nişantaşı’nda açan Witchy & Bitchy, yepyeni bir moda deneyimi başlatıyor. Nişantaşı’nın merkezinde yer alan showroom aslında günümüz kadınının hayat tarzıyla ilgili fazlasıyla ipucu veriyor. Kent kadını, gün içindeki koşturmasının yanı sıra kendini şımartmak için arada kaçamaklar yapmaktan geri kalmazken, tüm bu yoğunluk içinde kendine zaman ayırmayı ihmal etmiyor. Witchy & Bitchy Showroom, işte tüm bu ihtiyaçlara cevap vermek için hazırlandı.

Kentli kadının yeni markası: Witchy&Bitchy koleksiyonuna göz atmak için tıklayın.

Kadınlar günümüzde istediğini elde etmek için yeri geldiğinde doğadan aldıkları gizemli güçlerini, bazen de ışıltılarını ve renkliliklerini cesurca kullanıyor. Witchy & Bitchy markası da “You, yourself” sloganıyla kadınlığından aldığı hazzı, tarzı, cesareti ve gizemi yansıtan, her şeyin en iyisini hak eden kadınlara ilham kaynağı olmak için yaratıldı. Tam da bu yüzden, Witchy & Bitchy, sadece deri odaklı özgün tasarımlarla büyüyen moda ikonu olmak yerine, aynı zamanda bir yaşam tarzı yaratmayı da hedefliyor.

Kısa süre içinde online satışa da başlayacak Witchy & Bitchy, deri odaklı özgün tasarımlarıyla abiyeden klasiğe, avantgarde'dan spora farklı zevk ve kullanım alanlarına yönelik geniş bir koleksiyona sahip.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2