› 
 › 
16.07.2021

Yazlık triko koleksiyonu: Knitss Beautiful Flora

Birbirinden farklı kullanımlarıyla zengin bir koleksiyon çıkaran Knitss, bu yaz için hazırladığı yazlık triko koleksiyonu ile iddiasını ortaya koyuyor.

Çağdaş triko markası KNITSS, tatillerinizin vazgeçilmez stili olmaya devam ediyor. Hem gündüz, hem de akşam için uygun parçalar bulunduran Knitss Beautiful Flora koleksiyonu, rahat kullanımı ile bu yaz da tatillerinizde sizlere eşlik ediyor.
 
Knitss Beautiful Flora Koleksiyonu"Sustain the Fashion” (Modayı Sürdür) söylemi ile modada sürdürülebilirliğe dikkat çekmek isteyen KNITSS, Beautiful Flora koleksiyonuna, doğal kaynakların korunması ve yaşam alanlarının devamlılığı için, sürdürülebilir materyalleri kullanarak hayat vermeye devam ediyor. 
 
Knitss 2021 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan parçalarıyla; dinamik, stiline güvenen ve güçlü kadınların tercihi oluyor. Birbirinden farklı kullanımları ile zengin bir koleksiyona sahip olan Knitss, bu yaz için hazırladığı renk paletiyle de iddiasını ortaya koyuyor.
 
Beautiful Flora’da; limon, şeftali, turkuaz, mint gibi ferahlatıcı çizgiler yer alıyor.

Triko elbiseler ve takımlar kendinizi rahat, şık ve farklı hissetmenizi sağlıyor. Ürünlerin vermiş olduğu hafiflik duygusu ise yaz sıcaklarında ferahlatıcı bir etki yaratıyor.
 
Hem gündüz sahilde, bikini veya mayo üzerine kullanabileceğiniz, hem de şık bir davete tercih edebileceğiniz bu koleksiyon, yazın tatil beldelerindeki keyifli gezilerinizde sizlere eşlik ediyor.
 
KNITSS Yaz 2021 “Beautiful Flora” koleksiyonu ile özgün tasarımlarıyla zamansız bir stilin anahtarını sunuyor.
Knitss Beautiful Flora Koleksiyonu
KNITSS, %100 organik pamuk Global Organik Tekstil Standardı "GOTS" sertifikası ve ormanlarda biyo çeşitliliğin korunmasına yardımcı olan ve doğadan aldığını doğaya geri vermek ilkesini benimseyen ‘’FSC’’ sertifikalarına sahip olarak, bugün olduğu gibi yarın da sürdürülebilir bir dünya felsefesiyle koleksiyonlarını tasarlamaya devam etmeyi hedefliyor. 
 
Knitss Beautiful Flora KoleksiyonuHayatın akışında kendini keşfetme, kendine zaman ayırma ve kendi olma yolculuklarında kadınlara eşlik eden KNITSS tasarımları, İstanbul Akmerkez AVM, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Ankara Armada AVM, KNITSS mağazalarında sizleri bekliyor.

Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Knitss Beautiful Flora yazlık triko koleksiyonunda yer alan tüm ürünleri ve fiyatlarını öğrenmek için fotoğraf galerimizi gezebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2