› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.06.2012

Kom 2012 Yaz koleksiyonu

Kom, 2012 Yaz Koleksiyonu için modern ve cesur çizgileri yan yana getirerek bu sezon da son derece dikkat çekici bir tarz yarattı.

Kom’un 2012 mayo koleksiyonu Aquafun, Africa Queen, Deep Ocean, Romantic Bikers, Saint Tropez temalı 6 ana seriden oluşuyor. Koleksiyonun zengin ve farklı desenleri içinde özel efektli lamine baskılar, tropik iklimlerin yaprak ve çiçek figürleri, afrikanın etnik havasını yansıtan hayvan desenleri, batik ve jean efektli görünümler sayılabilir.

Kom 2012 Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Kom, 2012 sezonunda da her zamanki gibi şık, çarpıcı ve trendi bir hava yaratmayı başarıyor. Bu yıl ki koleksiyonun renkleri de iddialı ve göz alıcı. Farklı desenleri, zengin renk ve aksesuar çeşitleriyle bütünleştirerek elegan bir tarz yaratan Kom, 2012 yazında da plajlara damgasını vuracak.




Koleksiyonunun AQUAFUN serisi, deniz suyunun enerjisini yansıtan parlak renklerden oluşmuş. Genç ve canlı baskılar ile yazın en güzel tatlarını hatırlatıyor bize…

Geleneksel Afrika safari tarzının yoğun olarak yansıtıldığı AFRICA QUEEN serisi, parlak fakat yoğun renklerin beyaz ve siyahla karışımı ile hayat buluyor. Afrika’nın geleneksel takı ve folklorik elbiselerindeki renkler, Massai renklerini hatırlatan esintiler, stilize çiçek desenleri ile karıştırılmış.

Çılgın dalgalardan esinlenmiş kocaman bir okyanusu keşfeden DEEP OCEAN serisi sualtı dünyasının renklerini yansıtan baskılara tül ve şifon etkileri, plise efekti ve transparan görünümleri, tropikal sulardaki balıkların pullarındaki gibi renkler ve baskılarla tamamlanıyor.









ROMANTIC BIKERS serisi, siyah, kahve, gümüş, altın ve metal renkler, zincir şeklinde metal aksesuarlar ve saçaklar serinin tamamlayıcı aksesuvarları…

Küçük balıkçı kasabasına ait tüm duygu SAINT TROPEZ serisinde, siyah ve beyazın geometriksel kullanımı, yamalı baskılar yine siyah-beyazın kullanıldığı yıldız, puantiye, kazayağı, pötikare ve şal desenleri, bej ve kirli beyaz gibi doğal renklerin kullanıldığı kır duygusunu yansıtan şık puantiyeli baskılar, 1950’lerin retro havasını yansıtan tüm baskıları hissedeceksiniz.

Sıcak ve kavurucu, masalsı büyüleyici bir seri TUAREG, çöl ve kum renklerine daha fazla canlılık katabilmek için beyaz ile karıştırılmış. Çölde günboyu etkisini gösteren güneşin doğuşundan batışına kadar yansıttığı tüm sıcak renkleri ve bu renklerin doğal tonlarına bu seri ile sahip olabilirsiniz…

Kom.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2