› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2010

Koton 2010 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Koton yeni koleksiyonunda, modası asla geçmeyecek klasikleri yeniden yorumluyor. Bu sezon Koton kadını, devetüyü ve sütlü kahve tonlarının asaletini değişik tarzlar ile kombinleyerek karşımıza çıkacaklar.

Zamansız bir gardrop…
Koton Sonbahar Kış 2010 2011 koleksiyonu, 1950, 60 ve 70’li yılların yalın hatlarından ilham alıyor. Bu sezonunun öne çıkan parçaları, yumuşacık yünlüler ve deriler ile hayat bulan diz altı kloş etekler, yüksek belli, paçaya doğru açılan ve yerlere kadar uzanan 70’lerin pantolonları yer alıyor.

Koton 2010 2011 sonbahar Kış koleksiyonunun en güzel tasarımlarını görmek için tıklayın.

2010 2011 kışının olmazsa olmazları gömlekler ile eşarp yaka dökümlü bluzlar ise koleksiyonun en önemli parçaları arasında. Devetüyü, belden bağlamalı paltolar, yünlü pelerinler, koyun tüyü pilot montları, kürk yelek ve montlar ve kalın triko hırkalar ise, bu kış sezonunda çok gözde. 50’li yıllardan ilham alan incecik hırka-bluz takımları ya da 70’li yılların devetüyü boğazlı kazakları, kar desenli renk renk triko elbiseleri hiç bu sezonda olduğu kadar çeşitli olmamıştı.



2010 2011 kışı uzun zamandır gardırobumuzda eksikliğini hissettiğimiz devetüyü, kestane, tütün ve sütlü kahveyi geri getiriyor. Gri, krema ve haki ile kombinlenen bu toprak renkleri yeni sezonun olmazsa olmazları arasında. Ruj kırmızısı ve siyah ise gece gardırobumuzu süsleyecek renkler arasında. Toprak tonları, bu sezon leopar ve yılan desenleri ile de karşımıza çıkacak. Kürk, koyun postu gibi doğal dokular ile birleşen bu desenler, trikodan satene kadar birçok farklı tasarımın üzerinde hayat buluyor.



Bu kış gardırobumuzu yenileme vakti. Hiç bir zaman eskimeyecek pelerinimiz, belden kuşaklı paltomuz, deri montumuz, kürk yeleğimiz, triko kazak ve hırkalarımız, zamansız etek ve pantolonlarımız yeni sezonda ana parçalarımız olacak.



Olé
Olé ise, her zamanki gibi cıvıl cıvıl! Bazen bir parti kızı, bazen cool bir kolej öğrencisi, bazen üzerinde çiçek desenleri taşıyan capcanlı bir genç kız koleksiyonu!

Koton 2010 2011 sonbahar Kış koleksiyonunun en güzel tasarımlarını görmek için tıklayın.

Pudra.com, Koton 2011 kış sezonundan en şık elbise modellerini seçti. Koton'un kışlık elbiseleri, Koton 2011 Kış elbise modelleri yazımızda...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2