› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.04.2011

Koton 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Koton’un, birbirinden farklı temaların işlendiği 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunda hayranlık uyandıracak detaylar göz alacak. Koleksiyon Pudra.com'da.

Soğuk kış günlerini geride bırakıp, ilkbahar ve yaz esintileriyle karşılaşacağımız bu günlerde modanın tüm renk, desen ve çizgilerini koleksiyonlarına yansıtan koton, 2011 ilkbahar yaz sezonuna da çarpıcı bir koleksiyonla giriyor!

Koton 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Koton 2011 İlkbahar Yaz kadın koleksiyonunda öne çıkan başlıca renkler beyaza beyaz, elektrik mavisi, limon sarısı, portakal, nar kırmızısı, karamel, deve tüyü, zümrüt yeşili… Uçuk pembe, leylak, şeftali, su yeşili, orman renkleri gibi birbirine yakın tonlar da dikkat çeken diğer renkler arasında.



Yalın silüetler teması, beyaza beyaz ve elektrik mavisi, limon sarısı, portakal, nar kırmızısı, karamel, deve tüyü, zümrüt yeşili gibi blok renklerin bir araya gelmesi ile şekillenirken 60'lı ve 70’li yılların yalın estetiğinden ilham alarak, keten, pamuk gibi doğal dokulardan faydalanıyor. Koton beyaz tuniklerin, yine beyaz paçaya doğru açılan pantolonlar ile, diz altı kalem eteklerin, hakim yaka gömlekler ile, smokin ceketlerinin yüksek belli smokin pantolonlar ile kombinlendigi bu koleksiyon, yalın tavrı ile baharın ilk günlerine damgasını vuruyor.



Kır esintisinde ise bembeyaz brodeler, pamuk val çingene bluzları, yüksek belli keten şortlar ve maksi etekler ile sıcak yaz günlerinde şıklığı yakalamak mümkün.



Vücudu saran mikro şortlar, maksi elbiseler, blazer ceketler, düşük belli ve bağlama detaylı 70’ler pantolonlarının yanı sıra omuz ve etek ucunda volan detayı pırıltılı 70’ler sevenlere.


Koton 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2