› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2011

Koton İstanbul Tişörtleri Koleksiyonu

Yüzyıllardır birçok imparatorluğa başkentlik yapmış, tarihi, kültürü ve konumu ile insanları kendine çeken İstanbul, Koton’un “İstanbul” tişörtleri koleksiyonunun ilham kaynağı oldu.

Koton’un, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’e özel hazırladığı “İstanbul tişörtleri” koleksiyonu, ilhamını İstanbul’un kozmopolit yapısından alıyor.

Koton'un İstanbul Tişörtleri koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Onunla birlikte nefes alıp, onunla birlikte nefes veren kent sakinlerini, yolu İstanbul'dan geçen gezginleri ve farklı dünyalardan İstanbul'un çekici vaatlerine kendini kaptıranların hayranı olduğu Boğaz, Kapalıçarşı, İstiklal Caddesi gibi İstanbul’u anımsatan bütün imgeler, Koton’un eğlenceli ve trendleri yansıtan tasarımlarıyla hayat buldu. Koton ve Ole “İstanbul tişörtleri” koleksiyonu, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’te modaseverlerle buluşuyor.



Kadın koleksiyonu, Osmanlı’nın İstanbul’u, Pera Kadınının Istanbul’u, 70’lerin Istanbul’u ve Must see in İstanbul olarak 4 farklı temadan oluşuyor. Dünyanın en eski şehirlerinden biri olan İstanbul’un nefes kesici güzelliğini, başlıca tarihini ve mimari yapıtlarını Koton’un diliyle anlatan tişörtler ile moda tutkunu Koton kadını, Shopping Fest’te İstanbul şıklığını yakalıyor.

Minimal ve tipografik temalardan oluşan Koton “İstanbul” Tişörtleri erkek koleksiyonu ise, İstanbul denilince ilk akla gelen imgeleri yansıtıyor. Minimal tema, İstanbul’un göz önünde olan tarihi yapılarını ve eğlenceli yaşamını yansıtırken, tipografik tema ise İstanbul için yazılmış şiirleri ve yine İstanbul’un yeme içme kültürünü grafiksel çizimler ile buluşturuyor.



Warner Bros karakterlerinin de renklendirdiği Ole “İstanbul” Tişörtleri Koleksiyonu ise İstanbul’un büyüsüne kapılıp yollara düşen turistlerin gözünden bir masal anlatıyor. Birbirinden eğlenceli karakterlerin yer aldığı tişörtler, İstanbul’un romantizmi ve nostaljisini, tarihi mekanlarını, İstanbulluların günlük yaşantısını esprili bir dille vurguluyor.

İstanbul’un durmak bilmeyen enerjisi ve fantastik dünyası ile hayat bulan Koton ve Ole “İstanbul” Tişörtleri koleksiyonu ve İstanbul Shopping Fest’e özel %30 indirim fırsatı Koton tutkunlarını mağazalarda bekliyor. Bu sene 40 gün 40 gece boyunca İstanbul’u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürecek olan Shopping Fest’te Koton’a uğramadan alışverişinizi tamamlamayın.


Koton'un İstanbul Tişörtleri koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2