› 
 › 
Advertorial 21.10.2015

Koton'la bu kış daha özgürüz!

Koton bu kış gardıroplarımızı zenginleştirecek birçok tasarım sunuyor. Farklı stilleri denemek isteyenler Koton mağazalarında farklı birçok ürün bulabilir.

Bohem akım son yıllarda moda dünyasını kasıp kavuruyor. Artık birçok markanın koleksiyonunda bohem stilini yansıtan tasarımlar var. Pudra.com editörleri olarak biz de bohem stiline karşı duramayıp, kendimizi bu akımın rüzgarına çoktan kaptırdık bile. Dökümlü pantolonlar, ipekli gömlekler, desenli elbiseler, püsküllü aksesuarlar geçen kıştan bu yana gardıroplarımızın olmazsa olmazı diyebiliriz. Sezon alışverişine çıktığımızda Koton'da bohem stiline uygun birçok parçayı görünce koleksiyonu yakından inceledik. Koton'un 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunda bazı parçalar "Bu sezon gardırobumuza eklemek istediğimiz ürünler" listemizin ilk sıralarına eklendiler bile. 

koton reklam advertorial

Anı yaşayan, özgür ve rahat bir kadın imajı çizen Koton'un bohem stilinden ilham alan parçaları arasında neler yok ki! "Glamorous Bohemia" (Göz Blıcı Bohem) adını taşıyan Koton koleksiyonu adeta metropol kadınının gardırobunu zenginleştirmek için hazırlanmış. "Timeless", "Parisian 60’s" ve "70’s Bohemia" adında üç farklı konseptte hazırlanan bu koleksiyon daha yaratıcı, özgür ve göz alıcı bir şıklık sunuyor.
 

Zamansız stil

Koton'un "Timeless" konsepti adı gibi zamansız parçalardan oluşuyor. Siz de bizim gibi beyaz, yumuşak devetüyü, sütlü kahve, duman tonları, zeytin, antrasit, siyah ve tozpembe renklerini seviyorsanız bu konseptte gardırobunuza uygun birçok parça bulabilirsiniz.
 

Fransız stili

60'lı yılların Fransız filmlerini izleyip dönem kadınlarının, hafif yüksek belli a-kesim eteklerini, bilekte hafifçe açılarak biten cigarette pantolonlarını, metal düğme detaylı pantolonlarını ve eşarp yaka bluzlarını giymek isteyenlerdenseniz, Koton'un "Parisian 60’s" konseptini görmelisiniz. 60'lı yılların etkisini günümüze taşıyan birçok parça ile kendinizi o filmlerdeki kadınlar gibi parizyen hissedeceksiniz. 
 

Yılın en popüler trendi: Bohem tarz

70'li yıllara damgasını vuran bohem akımı Koton'un "70s Bohemia" konseptine ilham veriyor ve bu kış gardıroplarımızı daha da özgürleştiriyor. Desen cümbüşünün görüldüğü bu konsept bizim de favorimiz. Bu kış çan kollu bluzları yeleklerle ve paçaya doğru genişleyen pantolonlarla kombinlemek serbest! Balıkçı yaka kazakların üstüne giyilen klasik kesim militer kabanları, derin yırtmaçlı maxi elbiseleri ve birbirinden renkli aksesuarları dilediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz. Pudra.com olarak farklı dokuları birleştiren bu parçalarla yeni kombinler yaratmak için sabırsızlanıyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER