› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.09.2011

Koton yeni sezona süper bir koleksiyonla giriyor!

Koton'un 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda renkler ve siluetler yepyeni... Yeni sezonda büyük yenilikler var. Koleksiyona kısa bir göz atalım.

Kış gardıroplarının klasik renkleri, Koton kadını için artık geçmişte kalıyor. Şarap kırmızısı, narçiçeği, yanık portakal, safir mavisi, mor, safran sarısı, petrol, zümrüt yeşili, klasik temiz beyazlar ve cilalı siyahlara eşlik ediyor. Ne kadar güzel, değil mi?

Diğer yandan, 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunun yeni siluetleri, alışılagelmişin dışında bir görünüm sunuyor. Koton; 1960’ların modernizmini tanımlayan temiz çizgileri ve 1970’lerin bohem pırıltısını buluşturarak, o çok aranan "mükemmel tavrı" gözler önüne seriyor.

Koton'un yeni sezon koleksiyonundan örnekler görmek için tıklayın.





Koton, 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda eteğin beklenen geri dönüşüne tanık oluyoruz.

Yeniden yorumlanan ceketler, kaban, palto gibi dış giyimdeki zengin alternatifler, yumuşacık dokularda ince ve kalın trikolar dikkat çekiyor.

İpekli kumaşlarda eşarp ve bebe yakalı gömleklerin yanı sıra, elbise ve bluzlardaki derin yırtmaç detayları 2011 kışının farklılık noktalarıni belirliyor.

Toka, zincir, kemer ve deri biye detayları ile hareketlendirilmiş bu koleksiyon, yepyeni bir Koton siluetini ortaya çıkarıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2