› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.06.2011

Kyo My Friend 2011 Bikinileri

Renkleri ve vazgeçilmez kalıpları ile alışkanlık yaratmış olan herkesin markası Kyo My Friend yeni sezonda çok baştan çıkartıcı. Kyo My Friend 2011 koleksiyonu Pudra.com'da.

Yaz sezonu boyunca coşkuyu, şıklığı ve özgürlüğü içinizde hissettirecek Kyo My Friend yaz sezonunda yine baştan çıkarıcı, çok renkli ve çılgın!

Tüm vücut tiplerine özel çözümler üreten mayo markası Kyo My Friend 2011 yaz modellerinde birbirleri ile kaynaşan şık ve genç desenler, yepyeni sıcak yaz renkleri ile yüzlerce mix&match seçenekleri sunuyor.

Kyo My Friend 2011 koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.

Türkiye'de ilk defa bikinilerin alt ve üst parçalarını ayrı ayrı satan (mix and match) marka olan Kyo My Friend'in 2011 yaz sezonu bikinileri tam bir renk ve desen cümbüşü. Koleksiyonda ayrıca aksesuarlara da çok önem verilmiş. Kalp, ıstakoz, deniz yıldızı şeklindeki tokalar gibi çeşitli eğlenceli aksesuarlarla süslenmiş bikiniler bu yaz plajların favorisi olacak.

Bikinileri süsleyen iddialı aksesuarların kırılma, yıpranma, paslanma ihtimali bulunmuyor. Tüm aksesuarlar suya ve güneşe dayanıklı.



Mayo ve bikini tasarımlarında farkını her zaman hissettiren Kyo My Friend, 2011 yazında pijama ve ev giysisi koleksiyonu ile de hem hanımların hem de erkeklerin favorisi olacak.

Baştan çıkartıcı desenler, sıcacık renkler ve eğlenceli aksesuarlarla enerjik bir 2011 yaz sezonu Kyo My Friend mağazalarında…

www.kyomyfriend.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2