› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.05.2012

Kyo My Friend 2012 Yaz koleksiyonu

Kyo My Friend bu yaz kadınların gezgin ruhunu fethedecek! Bu yaz da Kyo’da renk ve desen seçeneği adeta sınırsız; 600’den fazla modelin bulunduğu mayo ve bikini koleksiyonu cıvıl cıvıl, ışıl ışıl ve kıpır kıpır!

Kyo My Friend, 2012 koleksiyonunda, kadınların her yıl çeşit bulmakta zorlandığı ve bundan hep şikayet ettiği tek parça mayo koleksiyonuna geniş yer ayırdı. Kyo’nun bu yaz koleksiyonuyla tek parça mayo yalnızca ileri yaştaki kadınların giyeceği bir giysi olmaktan çıkacak. Ayrıca Kyo’nun geçtiğimiz yaz bir ilki başardığı “ıslanmayan kumaş” sayesinde tek parça mayodaki ıslaklık problemi tamamen çözülmüş oluyor.

Kyo My Friend 2012 Yaz koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.

60'lar esintisi
Kyo’nun bu yılki koleksiyonunda kadının gerçek asaletini sergileme fırsatı bulduğu 60’lı yılların mayo modellerine de yer verildi. Yepyeni ve daha önce benzeri görülmemiş 60’lar esintisi kadınları daha da kadınsı yapacak.




2012 yaz sezonunda mayo bikininin “olmazsa olmazı” beach wear koleksiyonuna büyük ağırlık verildi. Bu yazın yeni ürünlerinden birisi de her desen ve renk bikini ile uyum sağlayacak deniz peştamalları. Deniz peştamalları kullanım kolaylığı açısından hanımlar tarafından çok tercih ediliyor.

Ayrıca bu yıl mayo kumaşlarından plaj terliği üretildi. Bu yılın ilklerinden birisi de deniz şortu. Bikini ile aynı kumaşlardan üretilen deniz şortları hanımların gece giysisi olarak da kullanabileceği türden.

Yaz sezonunda tek parça mayo 99.90 TL’den, bikini 34.90 TL’den, deniz peştamalı 29.90 TL’den, terlik 49.90 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Kyo My Friend mağazalarında!

Shop.kyomyfriend.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2