› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.02.2014

Lee 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Lee'nin 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, sınırsız hareket imkanı sunan, rahatlığı ve konforu ön planda tutan bir denim serisini içeriyor.

Lee 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda stili ön plana çıkaran modeller, eğlenceli detaylarla bir araya geliyor. Yeni sezonda renkler yaz enerjisine uyum sağlayacak kadar canlı tonlara sahip.

2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda Stretch Deluxe serisinin odağı her koşulda ve her yerde kullanabilecek çeşitlilikte bir koleksiyon yaratmak. İster işte, ister dinlenirken isterseniz de biraz dikkat çekmek istendiğinde... Bu seride her ruh hali için uygun bir şey bulunuyor. İş ortamında daha zarif bir pantolon görünümünü Strecth Denim'in konforuyla yaşamak isteyenler, bu sezonun yenilikleri arasında ilgi çeken üç süper-yumuşak ton seçeneğine sahip, yeni ve hafif İtalyan kumaşıyla tanışıyor.

Daha rahat ortamlar için ise harika bir şekilde kullanılmış ve vintage görünüm veren yıkamalara ve aşındırmalara sahip bir seri yer alıyor. Sedefli tonlarda ağartılmış denim modelleri göze çarpan ayrıntılarıyla bu sezondaki yerini alıyorlar.

Sezonun gözdesi Scarlett Skinny Jean

Tam anlamıyla bir skinny kesim olan bu model 21 farklı opsiyon seçeneği sunuyor. Scarlett Skinny, standart bele, vücudu bacaklardan dize, hatta bileğe kadar kavrayan dar kesime sahip. Scarlett’in en iddialı parçaları olan kaplamalı denimler bu sezon inci parlaklığını lila, beyaz ve turkuvaz renklerine yansıtıyor. Taşlanmış jeanlerin yanı sıra seride, batik desenlere sahip denimler bu yazın en hip ürünü olmaya aday!

Yeni Scarlett Cropped, skinny modelini sezona özel bir yorumla yeniden tasarladı. Standart bele sahip model, belden tam bileğin üzerine kadar gelen bacak boyu sunuyor. Vücudu tamamen kavrayan skinny kesime sahip denimlerin bilek kısmında yer alan fermuarlar modele hoş bir görüntü sağlıyor. Geçtiğimiz sezondan itibaren kadınların vazgeçilmezi olan bilek boy jeanler, yaşı olmayan bir görünüm sağlıyor. Serinin klasik denim görünümü dışında yaz ile uyumlu turuncu, yeşil, sarı, lacivert beyaz renkleri bulunuyor.

Scarlett Mix, markanın üstün skinny modellerinin eğlenceli kumaş karışımlarıyla üretmesiyle ortaya çıkıyor. Standart bele sahip seri, belden tam bileğin üzerine kadar gelen, vücudu tamamen kavrayan bir yapıya sahip. Ekru bazlı Light Weight Comfort Strecth denim ve colour-blocking efektli, gök mavisi comfort stretch denim olmak üzere iki farklı özellikte satışa sunuluyor.

Son yıllarda rahatlığı ve cool görünümüyle kadınların vazgeçilmezi olan boyfriend jeanler, Lee®’nin Pixley modeliyle yeni sezonda da yerini alıyor.

Klasik boyfriend modelini revize eden Lee’nin yeni denimi, bol, rahat kesim ağ bölgesl, giderek incelen bacak kesimi ve düşük bel sunuyor. Seride iki farklı ürün seçeneği bulunuyor.

Beyaz ve mavi tonları önde

Lee kadını bu yaz üç farklı görünümle öne çıkıyor. Beyaz gömlekler ve denimler, açık renk sırt çantaları, denim gömlekler temiz bir görünümü destekleyen parçalar arasında yer alıyor. Mavi tonları her sezon olduğu gibi bu yazın da vazgeçilmezi oluyor.

Denim gömlekler degrade görünüme sahip. Jean ceketler, yelekler, şortlar ve pantolonlar yaz görünümünü tamamlıyor. Ton sür ton modası bu yıl Lee’nin en enerjik görünümünü oluşturuyor. Turuncular, sarılar, maviler, kırmızılar ve lilalar yeni sezonun dikkat çekici renkleri oluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2