› 
 › 
blog.enmoda.com 29.08.2011

Luxury Shoppers'ı merak edenler buraya!

Son zamanlarda çok konuşulan bir site var: "Luxuryshoppers.net" Enmoda.com, bu sitenin kurucuları Ezgi Kıramer ve Lian Kebudi ile çok güzel bir söyleşi yapmış. Pudra.com okuyucuları için yayınlıyoruz...





Yaklaşık dört yıldır alışveriş ve stil danışmanlığı hizmeti veren Ezgi Kıramer ve Lian Kebudi, geçtiğimiz aylarda açtıkları blogları Luxuryshoppers.net ile moda severlerin sıkı takibi altında. Blogda günlük stillerinin yanı sıra alışveriş önerileri, moda dünyasından haberler, sevdikleri müzisyenlerin video kliplerini de paylaşan ikili, enmoda.com’un özel kampanyaları için de styling yaptı.

Bakalım, Ezgi Kıramer (sol resim) ve Lian Kebudi'nin (alt resim) stil sırları ve önerileri nelermiş?






İşinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Size kimler, ne için başvurabilir?
Stil, marka ve alışveriş danışmanlığı… Aslında çok yönlü ve açık bir meslek. Kişiler veya kurumsal firmalardan çok talep geliyor. Kişiye özel stil danışmanlığı, gardırop düzenleme, bir geceye hazırlanma, sezon alışverişi yapma, saç makyaj önerileri gibi farklı servislerimiz var. Kurumsal firmalar ise genellikle satış ekibi veya üst düzey yöneticileri için seminer veya kişiye özel uygulamalar için bize başvuruyorlar. Ayrıca İstanbul Moda Akademisi’nde halka açık veya küçük gruplara moda ve trendler konulu seminerler veriyoruz.

Yaklaşık dört yıldır bu işi yapıyorsunuz ama blogunuz oldukça yeni. Blog açmaya nasıl karar verdiniz?
Kendi zevklerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam yaratmak istedik. Üzerinde çok uğraşılmış, düşünülmüş bir fikir değildi. Spontane bir şekilde gerçekleşti. Blogumuzda paylaştığımız şeyler de bizim o sırada dinlediğimiz, okuduğumuz, takip ettiğimiz şeyler zaten.

Nasıl yorumlar alıyorsunuz blogla ilgili?Bizi tanıyan tanımayan herkesten çok güzel yorumlar alıyoruz. Üç ayda hayal edemeyeceğimiz bir duruma ulaştık. Aynı dili konuştuğumuzu bildiğimiz bir sürü insanla iletişim halinde olmak çok heyecan verici.

Peki sizin takip ettiğiniz blogları sorsak?
The Man Repeller, Elin Kling, Design Sponge, Art Wednesday ve sokak stili veren Jak and Jil, The Sartorialist gibi blogları takip ediyoruz.

İnternetten alışveriş yapıyor musunuz?
Evet, son zamanlarda daha da çok yapıyoruz hatta. İnternet, alışveriş alışkanlıklarını tamamen değiştiren bir olay. Biz en çok vintage, ayakkabı, gözlük ve kitap alıyoruz.

Hiç enmoda.com’dan alışveriş yaptınız mı?
enmoda.com’dan Mawi markalı bir çift küpe aldık. Çok güzel bir pakette geldi. İnternet alışverişinde önemli ama hep atlanan bir detay. Herhalde Türkiye’de ilk defa bu kadar kaliteli, şık ve gerçekten satın almak isteyeceğimiz markaları ve ürünleri bulduğumuz bir siteye rastladık.

Luxury Shoppers’dan Stil İpuçları

- Bu yazın olmazsa olmazı kesinlikle mayo.

- Stilimizi şık şık şık olarak tanımlıyoruz.

- İndirimde smokin ceket bulursanız kaçırmayın.

- Gardırobunuz ayakkabılarla dolu olsa bile bir yenisini almaktan çekinmeyin.

- Plaj stilinizi jean gömlek, kimono ve uzun kolyelerle hareketlendirebilirsiniz.

- Lüks; yapmayı sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilmektir.


Görsel Kaynak: Luxuryshoppers


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER