› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.09.2012

M&S 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Sezonda mutlaka sahip olmanız gereken parçaları koleksiyonuna taşıyan Marks & Spencer’a uğramadan, alışverişe başlamayın!

Modaya yön veren markalardan biri olan Marks & Spencer, hazırladığı 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonu ile bu sezon dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyon bu sene 5 ana temel üzerine kurulu: Demure, Gothic, 21. Yüzyıl, Military ve Art&Craft.

M&S 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.



Zarafetin ve sadeliğin ön planda tutulduğu Demure Koleksiyonu, zarif modelleri ve pastel tonlardan oluşan parçaları ile 'bir hanımefendi' görüntüsü yaratıyor.

Dekoratif desenlerle süslenmiş, brokar kumaşlarla detaylandırılmış Gothic Romance Koleksiyonu, metalik ayrıntılarla zengin bir görünüm sağlarken, kadınsılığı ön plana çıkarıyor...

Dijitalliği ve teknolojiyi çağrıştıran 21. Yüzyıl Koleksiyonu koyu renkleri ve bu yüzyılın hızını anlatan keskin çizgileri ile modern kadını temsil ediyor. Dar kesimli parçalar ile kadınları ince ve fit gösteren koleksiyon, sezonun vazgeçilmezi olmaya aday...

Bu sezonun en trend parçaları Military Koleksiyonu'nda... Kaban, ceket ve hırkalardaki asker modası, güçlü bir kadın profili çizerken, metalik dokunuşlar ve deri aksesuvarlar sert bir görünüm sağlıyor.







Eğlenceli desenlerin harmanlanması ile oluşturulan Art&Craft Koleksiyonu'nda ise, tüvid kumaşlar, kürkler ve örgüler göze çarpıyor... El örgüleri bu sonbahar ve kış aylarına da, son yıllarda olduğu gibi damga vuracağı şüphesiz.

Marks & Spencer’ın yeni sezon kadın koleksiyonunda özellikle dökümlü, dantel ve biyelerle zenginleştirilmiş bluzlar, şıklığından ve kaliteden ödün vermek istemeyen kadınların vazgeçilmezi olacak. Sezonun renk hikayesinde bordo, kırmızı ve pembenin kombinasyonları ile yeşilin koyu tonları, altın pırıltıları ve floral baskılı parçalarla birleşiyor.

Bu sezon da gardrobunuzun olmazsa olmaz parçalarını sizler için yeniden yorumladık. Şifon bluz ve siyah pantolon veya eteğin kombinlenmesi ile yakalayacağınız sade şıklığın yanında; hareketli desenler ile canlandırılan kumaşlar, kıyafetlerde bolca kullanılan koyu renkler ve maskülen tarz, sezonun trendlerini taşımanızı sağlayacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2