› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.10.2010

Mango 2010 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Mango'nun yeni sezon koleksiyonu klasiklerin yeniden yorumlanması olarak düşünülebilir. 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonundan beğendiğimiz parçalar pudra.com'da...

Bu yeni sezonda her zamanki klasiklere taze bir bakış açısıyla yaklaşıyoruz: trençkotlar, kruvaze ceketler ve üste tam oturan paltolar; el yapımı görüntüsü veren dış giyim parçalarının yanında basic ve daha kalın triko kıyafetleri de unutmamak gerekiyor. Zamanın ötesine taşan British style.

Mango 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.




Bu geleneksel kıyafetlerin soğukkanlı bir şekilde kombine edilmesiyle, Anjelica Huston gibi moda ikonlarının özgürlük ve stille eş anlamlı olduğu 70’li yılların sonlarını geri çağırıyoruz. Tweed, fitilli kadife ve deri gibi oldukça zengin dokulara saf ipek ve yaldız dokunuşları eklendiğinde, klasikler yeni bir yorum kazanarak erkeksi olanla kadınsı olan arasında bir kontrast ortaya çıkıyor.

Kareliler ve tweed gibi klasik ögelerin işlevsel ve retro dokunuşlu paltolarla karıştırılarak sunulmasıyla erkek gardrobuna taşınan yeni bir hisle karşı karşıyayız.






70’li yılların sonlarına ait tarzın yeniden doğuşu, oranlarda da yeni bir ifadeyi gözler önüne seriyor. Dökümlü bluzlar daha yapılı paltolarla karıştırılarak bel kısmı vurgulanıyor, etekler daha uzatılıyor ve pantalonlar genişliyor. Kaşmir desenleri, geometrik jacquard kumaşlar ve orijinal renk kombinasyonlarıyla sunulan çiçek motifleri eliyle belirgin bir Boho havası da göze çarpıyor.

Klasik ögelere odaklanan arayış aynı şekilde renk dağılımına da yansıyor. Geleneksel ve zarif deve tüyü rengi, gri ve denizci mavisi arasındaki kusursuz kombinasyon bu sezonun renk paletinin de ana teması olurken, sıcak kahverengiler ve kış kırmızıları gibi taşradan ilham alan tonlarla vurgulanıyor.



Mango 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonundan seçtiğimiz 15 kombinasyonu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2