› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2012

Mavi Jeans 2012 İlkbahar Yaz

Mavi İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu, şehir gezginlerinin fotoğraf günlüğünden ilham alıyor.

Vintage görünümlü polaroid fotoğraflar, Instagram ve Hipstamatic etkileri koleksiyonun solarize ve canlı renklerle oluşmuş dünyasına şekil veriyor. Başrolde Mavi mutfağının en çarpıcı ürünü jean var. Ne de olsa en güzel jean Mavi mutfağında pişer!

Premium jean koleksiyonu Mavi Amerika’nın kadınlara özel Gold serisi, bir jean'in alabileceği en güzel formu düşleyenler için “X Fit”leniyor. Enine ve boyuna esneyen özel kumaşıyla sağladığı müthiş konfor, vücudu saran jean'in yaşattığı 360 derecelik rahatlığa dönüşüyor. Yüksek beli ve geniş paçasıyla özellikle topuklu ayakkabılar, ipek ve şifon bluzlarla kombinlendiğinde şıklığıyla göz dolduran Sydney, Mavi Amerika Gold’un en iddialısı. Üstelik bir beden küçük gösteriyor. Mavi Amerika Gold, tüm premium ve sofistike detaylarıyla gündüzlerin yanı sıra gecelerin de vazgeçilmezi.

Mavi 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonunun çok renkli kampanya çekimlerini görmek için tıklayın.


RAINBOW STREET
Temel ve renkli bir içgüdü! Kırmızı, sarı, yeşil ve mavinin en canlı tonları İlkbahar/Yaz koleksiyonuna damgasını vurdu.! İddialı bir görünüm için yine baştan aşağı tek bir renge bürünmeyi deneyin ya da 'ton sur ton' takılın.

FRENCH FOR BEGINNERS
Çizgi, çiçek ve puantiye gibi kült desenler, cazibeli fırfırlarla, ince pililerle birleşiyor. Etek ve elbiseler rol çalıyor. Romantik filmlerin Parizyen stili İstanbul sokaklarına taşınıyor.









CALIFORNIA DREAMING
Şehir içi seyahatten asla vazgeçmeyen, cesur bir stil peşindeki Mavi kadını, askılı pantolon Georgia'nın safran rengi ve bulut mavisi arasında kararsız kalıyor.

DENIM ROMANCE
Dökümlü, tensel denim'ler, deniz/güneş etkisiyle ağarmış gibi görünse de aslında yepyeniler. Büyükada'nın sıcacık bir yaz gününde vücudu saran floral desenler, ilkbaharın romantizmini devam ettiriyor. Mavi'nin 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda vintage esintisi taşıyan, gösterişli takılarıyla iddiasını pekiştiren bu romantik akım, bağcıklar ve düğümlerle farklılaşan incecik jeanparçaları tamamlıyor.













MAVITERRANEAN
Mavi'nin imzası haline gelen bir stil: Akdenizli beyaz ve mavinin egemenliğindeki jean, şort ve maksi elbiseler, sahil kasabasında geçen rahat ve uzun günlerin habercisi. Mavi'nin sımsıcak yaza cevabı. Beyaz, neredeyse tüm renklerden daha gösterişli.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2