› 
 › 
30.03.2018

MBFWI 2018 üçüncü gün notları

MBFWI'un 3. günü Aslı Filinta, Cihan Nacar, Exquise, Çiğdem Akın, Niyazi Erdoğan, Sudi Etuz, Meltem Özbek, Tuvanam ve Tuba Ergin koleksiyonları yer aldı.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un üçüncü günü, dünyanın önde gelen trend tahmin ajanslarından WGSN'nin İlkbahar/Yaz 2019 sezonuna dair öngörüleriyle başladı. The Core'da gerçekleşen DHL Talk ile birlikte davetliler sırasıyla Aslı Filinta, Cihan Nacar, Exquise, Çiğdem Akın, Niyazi Erdoğan, Mercedes-Benz presents SUDİ ETUZ, Meltem Özbek, Tuvanam ve Tuba Ergin'in Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonlarını keşfetme fırsatı buldular.

MBFWI 2018 üçüncü gün notları

MBFWI onlarsız olmaz: Moda Haftası Araçları
 
Mercedes Benz
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un artık klasikleşen MBFWI Transfer Araçları, İstanbul sokaklarını 11. sezonda da arşınlamayı sürdürdüler. Mercedes-Benz C-Serisi araçlar, hafta boyunca Mercedes-Benz'in özel misafirlerini tam zamanında defile ve sunumlara yetiştirdiler ve şehrin dört bir yanına moda haftasının heyecanını taşıdılar. Moda blogger'ları Alex Kokoskeriya, Burçin Ünaldı, Billur Saatçi ve Rüya Büyüktetik de MBFWI Transfer Araçları ile moda haftası deneyimini yaşayan misafirler arasındaydılar.

Mercedes-Benz presents SUDİ ETUZ
 
MBFWI Sudi Etuz

Genç ve başarılı tasarımcı Şansım Adalı'nın markası SUDİ ETUZ'un Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu "Mercedes-Benz presents SUDİ ETUZ" ismiyle sunuldu. Gittikçe artan kadına şiddet konulu haberlerden etkilenen tasarımcı Şansım Adalı, koleksiyonunu güçlü, kendine inanan, devamlı yeni fikirler üreten, kendi ayakları üzerinde durabilen, gerek kendi haklarını, gerekse başkalarının haklarını korkusuzca savunabilen kadınlara ithaf ediyor. Asi ve alternatif müziklerin eşlik ettiği koleksiyon, tasarımcının öğrencilik yıllarında sürekli dinlediği Mor ve Ötesi'nin "Dünya Yalan Söylüyor" şarkısının bazı sözlerini de tasarımlara taşıyarak geçmişe bir selam gönderiyor.

Tuvanam ile Couture zarafeti

Tuvanam Çağla ŞıkelMercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Sonbahar/Kış 2019 Couture koleksiyonunu sergileyen Tuvanam'ın bu koleksiyonu, kadının insan olma hakkına cinsiyet sorgulamasına maruz kaldığı günümüze verilen bir tepki olarak doğmuş. Yaşamını, ışığını saklayarak sürdürmeye mecbur bırakılan tüm kadınlara seslenen koleksiyon, kadınların özündeki büyüleyici ışığı yansıtmayı amaçlamış. Büyük ses getiren defilenin podyumunda yürüyenler arasında Çağla Şikel ve Didem Soydan gibi isimler dikkat çekiyordu. 

Mercedes-Benz Türk, MBFWI heyecanını paylaşıyor

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, üçüncü günde Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'daydı. Ailesiyle birlikte Mercedes-Benz presents SUDİ ETUZ defilesini de izleyen Şükrü Bekdikhan, etkinliğin 11. sezonunda da Türk modasını farklı projelerle desteklemekten duydukları gurur ve mutluluğun altını çizdi. 
 
Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan
İlgili haberlerimiz:

Tuvanam'ın defilesinde ünlüler geçidi
Başmankenliğini Çağla Şıkel'in yaptığı Tuvanam couture defilesi iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü ismi ağırladı.

Niyazi Erdoğan ve Çiğdem Akın defilelerinde NARS'ı tercih etti
MBFWI podyum makyajlarında NARS Cosmetics imza attı. Çiğdem Akın ve Niyazi Erdoğan da defilelerinde NARS Cosmetics'i tercih etti.

MBFWI 2018 ikinci gün notları
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ikinci günü, yoğun bir programla marka ve tasarımcıların Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonlarına ev sahipliği yaptı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER