› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2013

MBFWI'de Atıl Kutoğlu defilesi

Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'un gala gecesi açılışı Atıl Kutoğlu'nun 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu sergilediği defile ile yapıldı. Bihter Ayyıldız'ın defile izlenimleri ve Atıl Kutoğlu röportajı Pudra.com'da.

Avusturya’nın en yüksek devlet onur nişanını alarak bizleri gururlandıran modacımız Atıl Kutoğlu defilesi çok renkli ve yüksek tempoda geçti. Birol Giray’ın canlı DJ performansı insanı resmen dansa davet ediyordu. Moda haftasının en kalabalık manken kadrosunun sunduğu koleksiyonda kadife, ipek ve şifonların parlaklığı ve uçuculuğu, desenlerle birlikte görsel bir ziyafet tadındaydı.

Atıl Kutoğlu 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.



Atıl Kutoğlu 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu
Koleksiyon antik çağ, Truva, Aztek ve aynı zamanda modern ve şık hippilerden esintiler içeriyor. Art-deco ve modern sanattan da esintiler taşıyan koleksiyon, modacının sağlam ve net imzasını taşıyor. Geometrik ve etnik öğelerin mükemmel şekilde kaynaştırıldığı kreasyonlarda, son derece modern kuplar her kadının/erkeğin giymeyi arzulayacağı yeni ama konforlu ve giyilebilir parçalara dönüşüyor. Kokteyl ve gece kıyafetleri ise geometrik desenleri ve seksapel görünümleriyle mükemmel görünüyor.


Lüks marka danışmanlığı yapan Bihter Ayyıldız'ın kişisel blog'u bihterayyildiz.com'u ziyaret ederek lüks markalarla ilgili keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2