› 
 › 
05.08.2019

Mehtap Elaidi ile bu sezon yenilenip kabul değiştiriyoruz!

Mehtap Elaidi kadınının güncel manifestosu, yenilenme ve kabul değiştirme teması ile karşınızda! İşte Mehtap Elaidi Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu!

Mehtap Elaidi Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunun teması yenilenme ve kabuk değiştirme. Eş zamanlı olarak marka kimliğini ve web sitesini de yenileyen Mehtap Elaidi, Nişantaşı Aziziye Palas’taki yeni Dükkan Mehtap Elaidi ile karşımıza çıkıyor.

19 sene önce beyaz gömleklerle yola çıkan, Türkiye ve yurt dışında kadınların gardıroplarında yerini alan marka, Mehtap Elaidi tasarımlarını giyen kadın görünümünü ne ile tamamlar, nerelere gider, ne yer, ne içer, ne okur gibi sorularla yola çıkıyor bu sezon.
 
Mehtap Elaidi

Bu kadına en çok müdanasız sıfatını yakıştıran marka, başkalarının yargılarından bağımsız, kendi için yaşayan bir Mehtap Elaidi kadını hayal ediyor.

Bu sezon Mehtap Elaidi her zaman sunduğu hazır giyim parçalarının yanı sıra ilk defa çanta, takı ve aksesuar da sunuyor.
 
Mehtap Elaidi volanlı pantolon

ITSMETIME koleksiyonu için özel tasarlanan çiçekli desen, volanlı pantolon ve asimetrik kesim elbiselerde vücut buluyor.
 
Mehtap Elaidi asimetrik kesimli elbiseler

Yine aynı desen dokulu ve parlak bir triko kumaşta kullanılırken koleksiyondaki siyah ve bej renkli vegan derilerin sert duruşlu ama yumuşak yüzeylerine kontrast oluşturuyor.
 
Mehtap Elaidi 2019 koleksiyonu

Beyaz poplinde görmeye alıştığımız Mehtap Elaidi gömlekleri, elbiseleri ve bluzları bu sezon vegan derilerde ve kırçıllı kışlık kumaşlarda da karşımıza çıkıyor.
Mehtap Elaidi 2019 koleksiyonu

Geleneği bozmayan ve markanın olmazsa olmazı haline gelen beyaz poplin gömlekler ise hacimli siluetlerde kendini gösteriyor.
Mehtap Elaidi 2019 koleksiyonu

Koleksiyonun temelini oluşturan bej, siyah ve beyaz renklere vişne ve petrol yeşili katılıp koleksiyonu canlandırıyor.
 
Mehtap Elaidi sonbahar kış 2019 koleksiyonu

Çiçekli desene ise mavi geometrik çizgili bir desen, kahverengi ve siyah puantiyeler eşlik ediyor.

Koleksiyondaki fiyonk ve drape detaylarından esinlenerek tasarlanan çantalar da baştan aşağı Mehtap Elaidi giymiş kadınına işte çantan da burada, hazırsın diyor.
 
Mehtap Elaidi elbiseleri

Koleksiyondaki çiçek deseninden yola çıkılarak fularlar için tasarlanan özel desenler, ipek ve yün kumaşlarda karşımıza çıkıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2