› 
 › 
13.03.2013

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ikinci gün programı

Mercedes-Benz Fashion Week'in ikinci gün defile ve etkinlik programı Pudra.com'da!

Mercedes-Benz Fashion Week'le moda dolu bir gün geçirdik, şimdi sıra bugünde! Bakalım ikinci gün programında kimler var...

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ikinci gün programı

13 Mart Çarşamba
Aslı Güler (12:00)
Davetliler arasında Göksun Çam, Serdar Hotiç, Efecan Hotiç gibi önemli isimler bulunuyor. Aslı Güler, sergileyeceği koleksiyonunun ilhamını Barcelona’da Gaudi’nin inşa ettiği Park Guell’in renkli fayanslarından aldığını söylüyor.

Begüm Salihoğlu (13:00)
Begüm Salihoğlu, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında couture koleksiyonu sunan tek tasarımcı olarak dikkat çekiyor.

JANUCHA BY JALE HURDOGAN (14:00)
Jale Hürdoğan, “Entrée” isimli koleksiyonunu ilk kez 15 Şubat 2013’te Londra Moda Haftası kapsamında Londra’da sergiledi.

TUVANAM (16:00)
Davetliler arasında Ebru Akel, Naz Elmas, Meyra Ilıcak, Özlem Serter, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimler
bulunuyor. Tuvana Büyükçınar Demir, sunacağı koleksiyonda Art Deco temasını, sokak modasıyla buluşturuyor. Çağla Şikel ve Didem Soydan, defilede podyumda yürüyecek mankenler arasında.

Emre Erdemoğlu (17:00)
Emre Erdemoğlu ilk defilesini İtalya’da gerçekleştirdi ve bu yıl İtalya’da gerçekleştirdiği 5. defilesinin ardından dünyanın en prestijli erkek moda fuarı Pitti Uomo’ya davet edildi. Erdemoğlu, Mittel Moda’da 2012 “En Yaratıcı Koleksiyon” ödülüne layık görüldü.

Niyazi Erdoğan (18:00)
Davetliler arasında Buse Terim, Hadise gibi ünlü isimler bulunuyor. Türkiye’nin en başarılı erkek giyim tasarımcılarından Niyazi Erdoğan, “Atilla” koleksiyonunu Pitti Uomo ve Who’s Next fuarlarında sergileyerek büyük beğeni toplamıştı.

Ayşe Deniz Yeğin (20:00)
Ayşe Deniz Yeğin’in sunumunda Sema Şimşek, Deniz Pulaş, Ceylan Saner gibi dönemin popüler isimleri yer alacak.

Simay Bülbül (21:00)
Davetliler arasında Ceylan Çapa, Zeynep Tunuslu, Bennu Gerede, Derin Mermerci gibi ünlü isimler bulunuyor. Kadınlardan ilham alan Simay Bülbül’ün bu sezon esin kaynağını dünya tarihine geçmiş aşk mektuplarını kaleme alan kadınlar oluşturuyor. Simay Bülbül’ün koleksiyonunun %70’i deri ve süet kullanılarak hazırlanmış, tasarımlar ipek ve dantelle tamamlanmış.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER