› 
 › 
24.03.2018

Mercedes-Benz sunar: Atelier Kikala - MBFWI 2018

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2018 kapsamında Gürcü tasarımcı Atelier Kikala'nın Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu 28 Mart'ta Zorlu PSM'de.

Mercedes-Benz sunumu ile Atelier Kikala

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 11'inci sezonu, 27-30 Mart 2018 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.

Her sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında desteklemek üzere seçtiği bir tasarımcının defilesini sunan Mercedes-Benz Türk, bu sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, Gürcü tasarımcı Atelier Kikala'nın Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Atelier Kikala" ismiyle 28 Mart Çarşamba günü Zorlu PSM'de sunacak.

2012 yılında kurulan Atelier Kikala, Gürcü modasının global ölçekte önde gelen isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Kreatif direktörü Tato Oragvelizde'nin önderliğinde tasarımlarını sunan Atelier Kikala'nın Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu 80'ler stilinden izler taşıyor.

Maskülen ve feminen siluetlerin karşı karşıya kaldığı koleksiyonda pembeler, elektrik mavisi organzeler, altın rengi puantiyeler öne çıkarken, aynı anda hem çabasız, hem de şık parçalar disko stilinden ilham alıyor. Farklı materyallerin bir arada kullanıldığı tasarımlar farklı stilleri kucaklıyor.

Bugüne kadar Atelier Kikala tasarımlarını tercih eden ünlü isimler arasında Iggy Azalea, Sky Ferreira, Miroslava Duma, Lena Perminova, Natalie Joos, Daria Shapovalova, Sonya Esman yer alıyor.

Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz'in Uluslararası Değişim Programı'nda 

Her sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında desteklemek üzere seçtiği bir tasarımcının defilesini sunan Mercedes-Benz Türk, tasarımcılara gösterdiği bu desteği bir adım daha ileriye taşıyarak bu yıl ikinci defa "Mercedes-Benz International Designer Exchange Program" isimli uluslararası bir değişim programına katılıyor.

Program kapsamında ilk defa Gül Ağış, markası Lug Von Siga'nın Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Madrid’te sergilemiş, ardından da İspanyol tasarımcı David Catalan koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da sunmuştu.

Geçtiğimiz yıl ise Mercedes-Benz Türk, daha önce Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da defilesini sunmuş olduğu, her sezon koleksiyon ve defileleriyle toplumun farklı bir sosyal problemine dikkat çeken Deniz ve Begüm Berdan tasarım ikilisinin moda markası DB Berdan'ı destekleyerek Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de markanın İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu sundu.

İlgili haberler:

​Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 başlıyor!
27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ile moda severler için 4 gün sürecek moda maratonu başlıyor.

​Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 programı
Londra, New York, Milano ve Paris'ten sonra sıra tabii ki İstanbul'da! 27 Mart'ta başlayacak olan Mercedes Fashion Week İstanbul programı tam liste olarak Pudra.com'da!

Tuvanam Couture 29 Mart'ta MBFWI'da!
Tuvanam, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul AW 2018/19 kapsamında 29 Mart Perşembe günü 21:00'de couture defilesi ile karşımıza çıkıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2